Mit csinálnátok ebben az esetben a tévesen kiszállított termékkel?
Rendeltem online egy itt ahol lakom elég népszerű weboldalról nem nagy értékben.
A csomagba tévesen belekerült más is, egy legújabb, csúcskategóriás mobiltelefon és extra tartozékok hozzá. Semmi más nincs mellette, se számla, csak be volt téve az én csomagomba.
Mit tennétek a telefonnal? Megtartanátok? Annak ellenére, hogy valaki ezt kifizette (nyilván ha jelzi a weboldalnak hogy nem jött meg az áru, kap másikat), de ez így akkor is lopásnak számít…
Vagy jeleznétek a weboldalon a hibát, és visszaküldenétek a cuccokat?
Nyilván nem tartom meg. Csak akiknek meséltem, mind azt mondja hogy megtartaná, meg nehogy visszaküldjem.
Kezdtem azt hinni, hogy én gondolom rosszul… ezért kíváncsiságból/megerősítésképpen írtam ki a kérdést. Hogy vajon ki mit tenne, ha a fogkrém mellé egy iPhone 13 pro max is érkezne véletlenün.
En mar pénztárnál jartam ugy, h sokkal többet aditt vissza,. int ami jart volna.. akkor is szoltam h ne csapja be magat.
Vedd fel ufivel a kapcsolatot, es beszeljetek meg mi legyen
Az ostoba és csóró, lelketlen ember tartaná meg.
Ostoba, mert ha kiderül szívnál.
Csóró, mert az "ingyen" anyagi dolgot előrébb helyezi a lélek és józan ész elé...
Lelketlen, mert nem képes abba belegondolni, hogy a másik mit érezhet.
+ nem tudnék tükörbe nézni a helyében.
Inkább nyúljon le egy csokit a milliomos multik polcairól, ami fel se tűnik, minthogy másik vevő társát húzza be.
Fura ismerőseid vannak, hogy csak így zsebre raknának egy cuccot, főleg teledont.
Lehet a társaságot is fel kellene adni. XD
Ha nem keresnek, addig magamnál hagynám és örülnék neki!
Aki meg rendelte, valószínűleg vissza kapta volna a pénzét. Szóval win-win!
Rohadt szerencsés voltál ha tényleg így volt.
Másrészt pedig, most lopták el tőlem is a rendelésem szóvaal... :DD
de már intézkedem hogy vissza utálják a pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!