Szerintetek adjak borravalót a mosógép kiszállításakor?
A Media Markt-nál a mosógép kiszállítás nem ingyenes, a futárnak fogom kifizetni a gépet is meg a 3500 Ft-os szállítási költséget. Az egy kedvező szállítási költség egyébként.
Az van az infóban, hogy a gép helyére történő berakását, kicsomagolását, még a csomagolóanyag elszállítását is tartalmazza a szállítási díj.
Nem a legjobb, de nem is a legrosszabb lesz a futár dolga, mert első emeletre kell felvinni, de nem kell messze parkolni, stb.
Szerintetek ha ketten felviszik a fürdőszobába a mosógépet, adjak még plusz borravalót?
En akkor szoktam adni borravalót, ha valamilyen plusz dolgot is megtesznek.
Pl múltkor ágyat rendeltem és a szerződés szerint az ajtómig kellett hozni. A futár megkerdezte, hogy segítsen - e betenni a helyére. Ez már úgymond plusz dolog volt, nem lett volna köteles megcsinálni, adtam is borravalót.
Ha a csak a munkáját végzi, én nem szoktam adni.
Akkor bocs.
Viszont,ha ilyen helyzetben vagytok, akkor ne adj.
Végül is az a dolga, fizetést kap érte.
Én múltkor adtam de megbántam,hótt bunkó volt a pasi..
Egyedül hozta a mosógépet, plusz a régit is elvitte, és háborgott hogy én 50 kilós nőként vagyok egyedül itthon és nem tudok neki segíteni.
Ha egyszer hoz egy mosógépet nem kéne biztosítania mint nálad hogy 2 embert hoz?
Én amúgy mindig adok ilyen esetben, pasit elején sajnáltam mert egyedül van így adtam neki borravalót, de ha tudtam volna ilyen bunkó lesz,nem adok.
Ha ketten jönnek én egy ezrest adnék azért 500-500 fejenként, nem sok nem is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!