Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikus ilyen esetben egy lány mellett maradnom mint barát? Mit csinálnátok?
Nem is, hogy etikátlan ha nem történik semmi inkább hűtlen érzelmileg hozzá és hát szenvedni fogsz, hogy annak ellenére, hogy vonzódik hozzád mégse szakít a másikkal. Egyszerűen magad alatt vágod a fát, jobb lenne abbahagyni a "barátkozást" vele.
Mert vagy szerető leszel, vagy pótlék. Megalázó szituáció mindkettő, az első meg még erkölcstelen is.
nekem is volt ilyen "barát" amiből később vonzalom lett, majd hiába a "csak" barátkozás nő és férfi között akaratlanul is a közelség sokkal szorosabb kötelékké avanzsált.
amikor beengedtem az életembe és közelebb került az azért van, mert aki párkapcsolatban van valamiért nem találja meg azt a pluszt amit a barátságban megtalál.
én kiléptem egy hosszú kapcsolatból a "barát" miatt mert rájöttem, hogy nem ad annyit ..
a kérdésre válaszolva nem etikus a lány részéről sem, hogy már addig elment, hogy a másikat érzelmileg karcolja utána pedig visszatáncol, ez egyfajta érzelmi abuzus, rejtett formája
berugtok 1x majd és dugtok jobb tartani a távolságot le kopni.
vagy
szeresd el a csajt.
a lekopás a tisztességes a barátjával szemben.
u.i.: én nem mozdulnék rá ilyen nőre mert nem túl tisztességes bár még nem tett semmit de benne van a paliban, mi a garancia hogy melletted nem találkozik e egy mási sráccal akihez szintén vonzódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!