Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mit tudok csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tudok csinálni hogy ő is bocsánatot kérjen, és én hogy kérjek bocsánatot ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Feleslegesen vesztem vele össze, le sem merem írni min mert aprócska hül*eség és nem is akkor csinálta amikor együtt voltunk hanem előtte, csak én ezt nem tudtam, de furcsa mert értette mire értem, legalábbis nem tagadta.. ha meg sem csinálta miért nem tagadta? Nem értem akkor miért hallgatott, a lényeg két nappal ezelőtt elmentem tőle mert dolgom volt, és ugyancsak úgy volt megbeszélve hogy együtt leszünk, de sietnem kellett, mivel megharagudtam arra a tettére (elkapott egy rossz kedv, én nem akartam ráruházni, fel sem akartam hozni a dolgot) amire ma jöttem rá hogy nem is mellettem csinálta. Szóval nem indokoltam meg hogy miért kell elmennem, itt elkezdett ordítozni és megütötte a karom, többször. De felkelés után sose normális.. egy pár óráig hozzá szólni sem lehet, szerintem ezt én rontottam el, mert tudnom kellene hogy milyen. Mert ez a része nem újdonság. Kétszer hívott aznap, csak estére tudtam visszahívni, fel sem vette… egy napig nem is keresett, ma ahogy mentem munkahelyre össze futottunk váltottunk pár sort. És elvileg azért nem hívott vissza mert én este mertem hívni… későn, (hat órakor)

Nagyjából megbeszéltük hogy miért is akkor hívtam és miért tartom bunkó dolognak hogy másfél napig nem keresett, lehetősége pedig lett volna rá mert akkor esti műszakban volt aznap beosztva.. itt ugye megint kérdezte miért kellett szó nélkül (majdnem szó nélkül lelécelnem) de itt még nem akartam megmondani a pontos okát mert akkor még nem tudtam hogy tényleg nem tett semmit amiért haragudnom kellett volna rá akkor az elején, de most már azért haragszok mert ordibált velem, és mert megütötte a karom, jól esne egy bocsánatkérés, és én is bocsánatot kérnék hogy megvádoltam azzal amit szingliként csinált és én hittem azt hogy ez mellettem történt. De közben meg teljesen jogosnak érzem a haragom, mert nem csináltam semmit azon kívül hogy kijelentettem hogy jelenleg rosszul érzem magam és szeretnék elmenni.. erre kaptam mindent is..

na most akkor hogy vegyem rá hogy bocsánatot kérjen? Mindenképp nekem kell kezdeményeznem? Amúgy azért is borult el ennyire az agya mert sejtem hogy féltékeny egyik haveromra, és lehetséges azt feltételezte azzal a nagyon okos fajtájával hogy én biztosan megcsalni megyek… és közben csak elmentem nagy bevásárolni..

2022. okt. 6. 01:06
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Jesszusom! Örülj, hogy megszabadultatok egymástól. Te se vagy 100-as, de ő sem, az, hogy megütött az pedig megbocsáthatatlan.
2022. okt. 6. 01:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebbű baj lesz more
2022. okt. 6. 05:42
 3/4 A kérdező kommentje:
1# de amúgy ennek ellenére szeretem, csak most ezért haragszok rá, hogy tudnám elkerülni a hasonló helyzeteket?
2022. okt. 6. 12:15
 4/4 Noren1989 ***** válasza:

1, Normális embert választasz,

2, gondolkodsz, elszámolsz 3ig, mielőtt csetepatéba fogsz.

2022. okt. 8. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!