Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel 8 éve vagyunk házasok. Furcsán viselkedett végül bevalotta hogy szerelmes a kolléganőjébe. azt kéri értsem meg nem tud vele mit csinálni. Bocsánatot kért. Hagyjam hogy folytassák a viszonyukat?
Szerintem már rég másé.
Én elhagynám.Hogyha bele tudott szeretni másba akkor az azt jelenti,hogy téged már nem szeret annyira.Ez nem lesz már működőképes.
Repülne a picsába.
Szegény áldozat, szerelmes lett, csak úgy, nem tehet róla, aztán meg bedugta a farkát a nőbe, erről sem ő tehet, szegényke. Most hogy kiderült nem akarja ezt abbahagyni, szegényke. Te tényleg ennyire buta vagy?
"nem tehet róla hogy szerelmes lett, de hogy folytatja a nővel abban hibás"
Így van. Számodra nyilván nem elfogadható, hogy a férjed egy másik nővel folytat intim viszonyt, így a házasság nem működhetik. Ha a férjed már nem akarja ezt a házasságot, akkor nem tudsz mit tenni, külön kell folytatnotok.
Férfiként írom, hogy itt nem a szerelem a lényeg, hanem, hogy félrekefélt. Feleségem mellett szerelmes lettem egy kolléganőbe, de nem feküdtünk le, így elmúlt. Meg tudtuk beszélni, és mivel a hűség megmaradt, meg tudtuk menteni a házasságunkat.
Na, sok a duma, dobd ki a francba, ennek annyi. Sajnálom amúgy.
Éljetek nyitott kapcsolatban lehet hogy nehéz de szerintem ha el tűnik a rózsaszín köd a férjednél biztos vagyok benne hogy nagyon meg fogja bánni és vissza akar hozzád jönni.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!