Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel 8 éve vagyunk házasok. Furcsán viselkedett végül bevalotta hogy szerelmes a kolléganőjébe. azt kéri értsem meg nem tud vele mit csinálni. Bocsánatot kért. Hagyjam hogy folytassák a viszonyukat?
Ha ragaszkodsz ehhez a férfihoz akkor várd ki a végét. (Jó pasi, kielégít még a nő mellett is rendesen, anyagilag is jól jársz vele.)
A szeretővel való nagy szerelem max. 2 évig tart. Aztán megöli a fel nem vállalás, a mindig csak kettecskén. Ha egy férfi fél éven belül nem lép az új nő irányába, akkor már nem is fog. Amúgy a legtöbbnek a feleség az igazi. Nagyon ritka a szerető miatti elhagyás. Mondjuk jobb lenne ha nem tudnál az egészről. Szóval ha ragaszkodsz hozzá, várj ki. Az idő neked dolgozik.
Egy dologról nem esett itt szó: Miért tudott beleszeretni egy másik nőbe? Egy jó kapcsolatba sosem tud beférkőzni egy harmadik fél!
Én mindig akkor szakítottam, amikor a barátnőm nem törődött azzal, amit mindtam. Aztán persze én voltam a rohadék, aki elhagyja.
Tehát, ha azon fogsz rugózni, hogy megcsalt és a miért ilyen, akkor újra meg fog történni. Ha úgy beszéltek, hogy mindketten magatokban keresitek a hibát, akkor helyre lehet hozni ez a házasságot.
Na látod, kérdező! Veled bármit meg lehet csinálni. Minél többször bocsátasz meg, annál több mindent lehet veled megcsinálni. Gratulálok!
Ki voltál akadva, hogy nem tud dönteni. Miért neked sikerült? Egyszer eldöntötted, hogy kirakod, elválsz, 1-2 nap múlva meg már esélyt adsz. Szépen visszaáll majd minden, amint lecsitulnak a kedélyek.
Jó nagy hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!