Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjemmel 8 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel 8 éve vagyunk házasok. Furcsán viselkedett végül bevalotta hogy szerelmes a kolléganőjébe. azt kéri értsem meg nem tud vele mit csinálni. Bocsánatot kért. Hagyjam hogy folytassák a viszonyukat?

Figyelt kérdés
Szeretném ha boldog lenne, de velem és nem a nővel ebbe beleőrülök. Vagy hagyjam el? Végül is nem tehet róla hogy szerelmes lett, de hogy folytatja a nővel abban hibás. Azt mondta egyszer feküdtek le de vannak érzelmek. Ha elvalnánk akkor ilyen hamar lemondtam róla? Hagytam hogy másé legyen ilyen könnyen? Nem tudok napok óta dönteni az önbizalmam nulla,ti hogy döntenének?
2020. okt. 15. 11:44
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem is oda kell koltoztetni a masik csajet is. Egyreszt olcsobb lesz az elet, mert a rezsit mar is 3 fele dobjatok, masreszt megismerkedhetsz az elfojtott biszexualitasoddal, harmadreszt lehet a ferjed ki is abrandul igy hamar a nobol:)
2020. okt. 15. 12:06
 12/52 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez kuka.

Most komolyan, mit szeretnél. Élni valakivel, aki mást dug, nem érez irántad semmit? Szerinted vissza lehet hódítani? Nem, az már korábban elúszott, ha megcsalt... nem tudod magad hirtelen kicserélni, meg hát megalázó is lenne, ha most te lemennél pincsikutyába.

2020. okt. 15. 12:09
 13/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget az én hazámban élünk mire hazaér kilesz rakva a házból. Nagyon nehéz most de igazatok van. Pedig én nagyon szeretem
2020. okt. 15. 12:15
 14/52 anonim ***** válasza:
5%
Azert, ha hazasok vagytok, akkor a kirakni a hazbol, az jogilag nem teljesen trivialis...
2020. okt. 15. 12:17
 15/52 anonim ***** válasza:
95%
Én ezt a kérdést követem, mert remélem, tényleg kirakod. Be ne vedd ezt a számlámas, átlátszó hazugságot. Persze, hogy azt mondja, hogy szeret, mert ha a másikkal nem jön össze, te még mindig hajlanál arra, hogy ott legyél biztos puncinak. Egy darabig. Bocs, ha nyers vagyok, de ne alázkodj meg, főleg ne a saját házadban. Várom a kommented, hogy mit reagál majd.
2020. okt. 15. 12:18
 16/52 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem a törvény úgy van hogy 5 év házasság után már félig az ő haza is,teljesen mindegy ki nevén van ez fordított esetben is így van, de nem akarok butaságot mondani.
2020. okt. 15. 12:27
 17/52 anonim ***** válasza:
86%
#16 Nem az a lenyeg, hogy kie a haz, hanem hogy az ott neki a bejelentett allando lakcime, neha meg az alberlot is maceras kitenni. Jegyzo, birtokvedelmi, kijelentes, stb.
2020. okt. 15. 12:30
 18/52 anonim ***** válasza:
95%

#8 nekem is ezt mondta az enyem, sot hozzatette hogy ha fel ev mulva is ezt erzi, el fog hagyni (es a gyerekeket). En itt ereztem h eleg. Fel evig lebegtetve lesz h vege v sem, kozben tudjam h odajar, apolja azt a kapcsolatot stb. Elkoltoztem es beadtam a valopert, merhetetlenul nagy megkonnyebbules volt hogy megszunt a bizonytalansag! Ha o keptelen donteni, eldontom en.

Sosem bantam meg. Volt 2 rossz evem aztan megismertem a ferjem es 6 eve szerelem es tisztelet van. Exferj mar nincs egyutt a nagy szerelemmel...

2020. okt. 15. 12:33
 19/52 anonim ***** válasza:
79%

Elég fura nekem ez a sztori.

Előbb elviseli mert nem tudja mit csináljon majd idejön itt megmondnák neki a tutit és rögtön kidobja.

Csak nekem fura ez?

Én ha a te helyzetedbe lennék kérdező előbb magamban tisztáznám akarom-e ezekután folytatni ezzel az emberrel vagy sem szeretem-e eléggé, hogy egy ilyet megbocsásak stb.... Ha a válasz igen akkor leülnék vele beszélni ha ő is szeretné nem lehet mással és mindkettőtőknek keményen tennie kellene azért, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatotok.

Ha meg a válasz nem akkor sem így működik, hogy gondolsz egyet és kirakod.... Annyi legyen benned, hogy normálisan megbeszéled vele, hogy ennyi volt és menjen el. Én azért még annyit mondanék neki, hogy amíg nem tud esetleg hova menni addig maradhat de kezdjen el helyet keresni magának.

Na szerintem így lenne ez korrekt minden szempontból.

2020. okt. 15. 12:38
 20/52 anonim ***** válasza:
93%
Dekódold már az üzenetét: el akar hagyni csak még nyuszi hogy ezt kerek-perec kimondja. Még rosszabb verzió a legyünk még lakótársak, de máshova fogok járni dugni meg mást szeretek, de te még moss-főzz-takaríts rám. Legyen önbecsülésed kuka a pasi!
2020. okt. 15. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!