Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel 8 éve vagyunk házasok. Furcsán viselkedett végül bevalotta hogy szerelmes a kolléganőjébe. azt kéri értsem meg nem tud vele mit csinálni. Bocsánatot kért. Hagyjam hogy folytassák a viszonyukat?
Szerintem ez kuka.
Most komolyan, mit szeretnél. Élni valakivel, aki mást dug, nem érez irántad semmit? Szerinted vissza lehet hódítani? Nem, az már korábban elúszott, ha megcsalt... nem tudod magad hirtelen kicserélni, meg hát megalázó is lenne, ha most te lemennél pincsikutyába.
#8 nekem is ezt mondta az enyem, sot hozzatette hogy ha fel ev mulva is ezt erzi, el fog hagyni (es a gyerekeket). En itt ereztem h eleg. Fel evig lebegtetve lesz h vege v sem, kozben tudjam h odajar, apolja azt a kapcsolatot stb. Elkoltoztem es beadtam a valopert, merhetetlenul nagy megkonnyebbules volt hogy megszunt a bizonytalansag! Ha o keptelen donteni, eldontom en.
Sosem bantam meg. Volt 2 rossz evem aztan megismertem a ferjem es 6 eve szerelem es tisztelet van. Exferj mar nincs egyutt a nagy szerelemmel...
Elég fura nekem ez a sztori.
Előbb elviseli mert nem tudja mit csináljon majd idejön itt megmondnák neki a tutit és rögtön kidobja.
Csak nekem fura ez?
Én ha a te helyzetedbe lennék kérdező előbb magamban tisztáznám akarom-e ezekután folytatni ezzel az emberrel vagy sem szeretem-e eléggé, hogy egy ilyet megbocsásak stb.... Ha a válasz igen akkor leülnék vele beszélni ha ő is szeretné nem lehet mással és mindkettőtőknek keményen tennie kellene azért, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatotok.
Ha meg a válasz nem akkor sem így működik, hogy gondolsz egyet és kirakod.... Annyi legyen benned, hogy normálisan megbeszéled vele, hogy ennyi volt és menjen el. Én azért még annyit mondanék neki, hogy amíg nem tud esetleg hova menni addig maradhat de kezdjen el helyet keresni magának.
Na szerintem így lenne ez korrekt minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!