Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjemmel 8 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel 8 éve vagyunk házasok. Furcsán viselkedett végül bevalotta hogy szerelmes a kolléganőjébe. azt kéri értsem meg nem tud vele mit csinálni. Bocsánatot kért. Hagyjam hogy folytassák a viszonyukat?

Figyelt kérdés
Szeretném ha boldog lenne, de velem és nem a nővel ebbe beleőrülök. Vagy hagyjam el? Végül is nem tehet róla hogy szerelmes lett, de hogy folytatja a nővel abban hibás. Azt mondta egyszer feküdtek le de vannak érzelmek. Ha elvalnánk akkor ilyen hamar lemondtam róla? Hagytam hogy másé legyen ilyen könnyen? Nem tudok napok óta dönteni az önbizalmam nulla,ti hogy döntenének?
2020. okt. 15. 11:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
91%

Jaj ne kérdező kérlek ne bízz ebben.

Apukám kb ugyan ezt csinálta anyám megbocsájtotta neki mert ő is reménykedett benne,hogy észhez tér.

Tudod mit eredményezett ez?

Szar gyerekkor öcsémnek és nekem,szar házasság,szar élet.(most azt ne vitassuk anyám mennyire mert tudom,hogy nagyon)

Nem fog észhez térni. Újabb nők fognak jönni.

2020. okt. 15. 15:44
 32/52 anonim ***** válasza:
88%

31 vagyok.Elírtam.

*(most azt ne vitassuk anyám mennyire hülye mert tudom,hogy nagyon)

2020. okt. 15. 15:46
 33/52 anonim ***** válasza:
90%
Csak jót teszel vele, ha szépen bebőröndözöd a ruháit, mire hazaér, már indulhat is a másik hölgyhöz, nem lesz veled se veszekedés, jóbarátok maradtok, ezzel tulképpen rásegíted, hogy azzal legyen, akire vágyik. Akkor lesz bajban, ha a másik nő meg férjes.
2020. okt. 15. 15:50
 34/52 anonim ***** válasza:
65%
Sajnálom, borzasztó helyzet ez, de az az igazság, hogy ha nem tud dönteni, akkor nincs kérdés. :( Én amondó vagyok, ha az ember egyszer megbotlik, hát legyen. Fellángol valaki iránt? Hát van ilyen... De hogy egy döntési helyzetben azt mondja nem tudja kivel legyen... Ezt már nem venné be a gyomrom. Ha szeret és tudja, hogy veled akarja leélni az életét, akkor ez a sz*r döntései ellenére egy percig sem kérdés.
2020. okt. 15. 21:31
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Te leszel a házvezetőnő, mert jól főzöl és szépen vasalsz, miután a másik nővel összegyűrték az inget.
2020. okt. 15. 22:08
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Na ki dobtad?
2020. okt. 15. 23:41
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak vmi jó pasit!
2020. okt. 16. 13:26
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Sztem úgy meg a nőnek nem fog kelleni,te meg menj randizni!
2020. okt. 16. 13:28
 39/52 A kérdező kommentje:
Azt mondta szakítottak a nővel de mondtam hogy elvalunk
2020. okt. 16. 13:38
 40/52 anonim ***** válasza:
100%

39

Az szép,légy kemény és kitartás.

Jól cselekedtél.

2020. okt. 16. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!