Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel 8 éve vagyunk házasok. Furcsán viselkedett végül bevalotta hogy szerelmes a kolléganőjébe. azt kéri értsem meg nem tud vele mit csinálni. Bocsánatot kért. Hagyjam hogy folytassák a viszonyukat?
Nyugodtan le lehet szólni, pontozni de ha már ki dobod akkor itt vagyok én neked egy fiatal 22 éves friss hús, veszteni valód szerintem nincs.
Ha nem működik akkor szépen el válunk.
Gondolom nem vagy benne de én reménykedem benne.
Előre szólok, hogy a hozzászólásommal nem a férfit akarom védeni, hiszen ő a legnagyobb hibás a történetben, pláne azért mert nem állt egyenesen a kérdező elé, hamem lapult addig, amíg a kérdező rá nem jött, hogy valami nem oké.
DE. Kérdező, a helyedben én azon is elgondolkodnék, mi vezethetett odáig, hogy szerelmes lett másba. Jól funkcionált a házasság? Mindkettőtök megkapott mindent a kapcsolattól amire vágyott? Mert szerintem itt lesz a kutya elásva valahol.
Akartam mondani, hogy érdemesebb most szakítani, amíg beszélő viszonyban vagytok és jóban tudtok maradni, amíg te sem vagy halálra sértve, de az utolsó kommentedből rájöttem, hogy ez nem fog összejönni.
Azt gondolom, hogy kirakni a cuccait, mire hazaér elég nagy szemétség. Ha gyerekek vannak, akkor biztos nem csinálnék ilyet. Nem kell végletesnek lenni. Pakolj be neki egy bőrönd ruhát és foglalj helyet egy szállodában ma estére, ha nem bírsz egy házban maradni vele.
Kerdezo: szerintem tul sok itt az erzelmi hullamzas, jobban tenned ha kicsit lehutened magad. Menj setalj egy orat, aztan ulj be 15 percre egy kad jeghideg vizbe. Nyugodj meg, attol megnyugszol.
Na ha mindez megtortent, akkor szepen nyugiban atgondolod a lehetosegeidet, aztan ha hazajott a csapodar urad, akkor meg valasztas ele allitod, ha akarsz meg tole valamit. Ha mar nem akarsz, akkor meg csak szepen megmondod, hogy tipli van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!