Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Összevesztem fiú haverommal (akibe nem mellékesen bele vagyok esve) mert bunkó volt velem, nem kér bocsánatot úgy akar csinálni mint ha mi se történt volna de nekem nagyon hiányzik.
Szerintem annyira elhanyagolható a problémád, hogy ezért nincs értelme emiatt haragba lenni.
Beszéld csak meg vele a dolgot, nem kell, hogy bocsánatot kérjen, elég ha megbánást mutat.
Neked meg egy kicsit tolerálni kellene a hülyeségeit. Nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ő azért titkolta előled a dolgot mert nem akarta hogy kellemetlenül érezd magad.
Még ha nem is így lett volna a dolog, ha kitudódik, de ő ettől még élhetett ebben a hitben!
A bizalom egy olyan dolog, amit nagyon könnyű eljátszani és nagyon nehéz visszanyerni!
Gondolkozz el azon, hogy mi váltotta ki benne ezt a hozzáállást. Ha mást nem kérdezd meg tőle!
Szia,
Szerintem meszeld meg vele. Mondd meg neki, hogy nagyon szereted es hogy rosszul esnek azok a dolgok amiket művel. Te mar nem baratkent gondolsz ra, hanem pasikent. Szerintem ő baratkent gondol rad. Nem tudom erted-e mit probalok mondani. Ha haverok vagytok es most neked azt mondja hogy nem er ra, masnak meg azt hogy a faterjaval fest, hat ez van. Totalisan lenyegtelen. A lenyeg hogy nem er ra. Ha a pasid: azt mondja nem er ra, masnak meg azt hogy a faterjaval fest, na az total gaz. Szoval Te erzelmileg ehhez a kapcsolathoz mar nem baratkent allsz. Szerintem vagy mondd meg neki hogy mit erzel, vagy rovid hataridon belul le fog razni, mert egy "barat" nem hisztizik annyit mint Te. Ő viszont nem tudja hogy mit erzel, ezert nem fogja erteni, csak azt latja hogy mindenen besertődsz. Erted? Mondd meg neki hogy Te mashogy erzel.
Szia,
Szerintem rosszul dontesz. Ha egyaltalan nem tudja hogy Te hogyan erzel, akkor lehet hogy fel sem merul benne hogy neked tetszik.
Ahhhh, figyelj. Szerintem mondd meg neki. Miert ellenzed ezt a boldogsagot? Ez egyebkent nem eleg jo erv amit mondtal, hogy azert nem mondod meg nemi mert tudod hogy akar egy baratnot? Haha... Maris előítéletekkel allsz a kapcsolathoz. Szerintem beszeld meg vele. De ne mondj le a boldogsagrol. Egyebkent baromira aranyos dolgokat irsz. Haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!