Most mit csináljak? Férjemmel összevesztem, nyaralni akar menni Görögországba, ezzel nem lenne semmi baj ha nem repülővel mennénk semmi pénzért nem ülnék fel rá.
Most mit csinálj? Hát gondold át, merre megy ez a kapcsolat. van e értelme. És nem a görögországi út miatt,vagy a félelmed miatt, hanem hogy milyen viszonyban vagytok, ha nem képes tolerálni, hogy te félsz és megsért.
és érdemes a te oldaladon is elgondolkodni, hogy egy ilyen szitura miért pofonra reagálsz.
Ebben a kapcsolatban erőteljese problémák vannak, különben ilyesminek a lehetősége fel sem merülne.
És igen, ilyen helyzetben a pasik így lépnek, nem mennek haza.... ez is csak azt jelzi, gondolkodnod kéne, megy e ez a kapcsolat. mert ez sem megoldás.
28/N
Ne haragudj, de én biztos nem szégyellném magam... Szégyellje ő magát. Unalmas némber? Roppant kedves férjed van. Én is rettegek a repüléstől, jelen álláspontom szerint soha nem is fogok felülni rá. A párom viszonylag sokat repül, néha próbál finoman meggyőzni, h ne féljek, de semmit sem erőltet. Voltunk kint együtt Brüsszelben, a kedvemért kocsival mentünk, mert tudja, h félek és szeret annyira, hogy nem akarja, h feldobjam a pacskert félelmemben. :)
Szóval, lehet, h a pofon kicsit sok volt, de a le "unalmasnémberezés" sokkal durvább. Szerintem.
18:55 nem az a baj, hogy ilyet akar te nagyokos, hanem hogy mindenáron és nem enged belőle, sőt még sérteget is, ha nem úgy alakul.
Ha neked jó egy erőszakos, önző férj akkor hajrá.
Már ne is haragudj, de nem értem, miért nem akarsz felülni a repülőre. Az egy élmény. Az meg, hogy sok katasztrófát látsz a tévében bőven nem azt jelenti, hogy nagyon veszélyes is. Még mindig az egyik legbiztonságosabb (és leggyorsabb) módja az utazásnak.
Én például semmi pénzért nem zötykölődnék 8-12 órán keresztül egy buszon. 1-2 órát összezárva más emberekkel meg kibírok.
Úgyhogy gondolkodj el a dolgon te is. Mondjuk az is igaz, hogy az ő reakciója meg kicsit szélsőséges volt...
nem értem, hogy nem veszitek észre magatokat, ugyanazt csináljátok mint a férj, egyszerűen nem jut el az agytokig, hogy nem akar repülőre ülni és kész.
ha te nem szereted a káposztát, akkor nem zavarna, ha azért is rád akarnák tukmálni, mert az másnak olyan finom és akkora élmény?
Néha kicsit túl kéne látni az orrotokon és meglátni a másik szemszögét is.
Szemellenzőket le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!