Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Férjemmel...

Most mit csináljak? Férjemmel összevesztem, nyaralni akar menni Görögországba, ezzel nem lenne semmi baj ha nem repülővel mennénk semmi pénzért nem ülnék fel rá.

Figyelt kérdés
Erre elkezdett üvöltözni velem hogy mivel menjünk így meg úgy..stb aztán azt vágta a képemhez hogy unalmas némber vagyok.. én meg pofon vágtam.. amit nagyon de nagyon megbántam.. most elment és írt sms-t hogy nem jön haza ne várjam... most nagyon szégyellem magam:( 24N
2010. júl. 2. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mióta vagytok házasok?
2010. júl. 2. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező,

A félelmeinket nemcsak le lehet, hanem le is kell győznünk.

Amikor kocsival mentek valahová, sokkal nagyobb az esélyetek balesetre, de halálra is, mint repülés közben.

Minden statisztika szerint a repülés a legbiztonságosabb közlekedési eszköz. Ha az összes haltómű leáll, akkor is biztonsággal tud siklani a gép, mint a vitorlázórepülők.

Rajtad áll, vagy bukik,hogy tudsz e uralkodni a saját félelmeid felett. Én a férjemre bíznám magam, mert biztos ő se szeretne meghalni.

Leszállás után meg van egy olyan isteni élmény, amit csak az tud megélni, aki legalább egyszer repült.

2010. júl. 2. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is csak foloslegesen hisztiztel, az meg, hogy pofonvagtad csak hab a tortan. En megertem, hogy a ferjed nem akar hazajonni.
2010. júl. 2. 19:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom este még átgondolom.. 2 éve vagyunk házasok, nagyon ritkán veszünk össze de ma sikerült...:S
2010. júl. 2. 19:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A pofon tényleg rossz ötlet volt.

Ő jót akart, csak agresszívan reagálta le a dolgokat.

Az unalmas némbert, pedig szerintem csak méregből mondta.

Beszéljétek át nyugodtan, te pedig ha tudsz vegyél magadon lelki erőt és ülj fel a gépre. :)

Szerintem, ah egyszer átesel rajta könnyebb lesz.

(Én is félek a repüléstől, de ha ilyen lehetőségem volna, akkor hajrá egyszer élünk!)

2010. júl. 2. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Na? Haza metn? És hol van ilyenkor?
2010. júl. 2. 21:34
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

a repülés a legbiztonságosabb!!!

már bocs, de te vagy a hülye, hogy itt pitsogsz, h nem ülsz repülőre, miközben a férjed nyaralni vinne egy tök szép helyre!

mentem már busszal is görögo-ba, na azt a 24 órát...

hát inkább a halál, annyira fárasztó volt az út!

másnak kajára nincs pénze, te meg félsz a repüléstől!!?? tanulj már meg viszonyítani. kérlek...

2010. júl. 2. 22:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

szerintem felesleges azt forszírozni hogy miért fél a repüléstől és hogy "hülye" ha nem azzal megy. valaki víziszonyos és nem hajlandó hajóra szállni. mások vagyunk. viszont nem szabad hagyni hogy az ilyen dolgok közétek álljanak. ha te félsz repülni a párod meg nem akar buszozni akkor egyik ezzel másik azzal megy, vagy autóval mentek közelebbre, vagy nem mentek. kompromisszum kell.

amúgy meg hozzáteszem én sem szeretek repülni, de mivel sokszor utazunk a párommal(külföldön élünk) ezért kénytelen vagyok. úgy vagyok vele hogy aminek meg kell történnie az úgyis megtörténik :)

2010. júl. 3. 00:41
 19/19 anonim ***** válasza:
70%
Helló,hallottátok már a fóbia szót?Szegény nem tehet arról,hogy retteg a repüléstől,a férje meg csak azt akarja,hogy az ő akarata érvényesüljön.Nem kellett volna pofozkodni,ez tény,de örülj,hogy nem ütött vissza.A helyzetet meg csak higgadt beszélgetéssel lehet megoldani,sok sikert hozzá.
2010. júl. 3. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!