Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Bocsánatot kérjek?
Sziasztok! Szeretném a tanácsotokat kérni!
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem... kb.1 órája összebalhéztam a "pasimmal" (toltuk a szokásos vitánkat, élvezi ha idegesíthet, egyébként nem vagyunk hivatalosan együtt). Eleve haragudtam rá, mert engem nagyon hanyagol, másokkal meg talizgat, meg egész nap beszélget. Aztán elborult az agyam, mert megláttam hogy egy másik csajnak Messengeren a neve úgy van beleírva hogy "Egyetlen szerelmem❤❤❤❤" miközben engem jóformán kihasznál. Nem tudom, hogy most ez viccből van így írva, (szokása hogy baráti körrel - lányokkal szivecskézik) de rosszul esett. Erre lekevertem neki egy elég nagy pofont, még a telefon is kiesett a kezéből. Persze erre rögtön kaptam vissza kettőt, nekem a napszemüveg leesett a fejemről, plusz még most is fáj a fejem. Nem mondom, jogosan ütött vissza, mert megérdemeltem, és most nekem van bűntudatom hogy miért vágtam pofon... Gondolkozom rajta, hogy holnap bocsánatot kérek tőle. Szerintetek jó ötlet? Vagy mit csináljak? Nem akartam ezt az egészet, de fáj hogy ezt csinálja velem.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Elképzelhető hogy a pofon miatt fáj a jobb fülem? Az egész jobb része az arcomnak zsibbad :(
Lehet, ha nagyot kaptál.
Javaslom, tanulj az esetből. Van mit bőven. Pl először fixáljátok le, együtt vagytok-e, és mi fér bele a kapcsolatotokba, meg mi nem.
Aztán, ne pofozkodj, nem valami kultúrált cselekedet.
Olyan pasitól pedig, aki egyszerre több vasat tart a tűzben, és lányokat pofoz fel, ne kérj bocsánatot, kerüld el inkább jó messzire, szóba se állj vele többet.
Te kezdted a balhét, hát neked is kell befejezned. Ez a szabály.
Aztán dumáljatok egyet, utána meg jöhet a békülős szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!