Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálnátok-e szerződést vagy írásos megállapodást párkapcsolatban?
Olyanra gondolok,hogy a felek leírják,hogy mit szeretnének a kapcsolatban és mit nem. A másik fél is aláírja és igyekeznek ehhez tartani magukat.
Ki és miért jutott erre a döntésre párjával?
xdddd
es ha nem tartja be megmondod az anyukajanak?
Minek írjuk le azt, ami egy jó kapcsolatban természetesen/ösztönösen működik?
Vagy, ha valami nem működik, azt meg tudják beszélni?
Egyébként ha belegondolok, nem hülye ötlet.
Végül is kompromisszumokról szól minden kapcsolat. Meg kódokról, hogy "ne hagyjuk el magunkat, őrizzük meg a nőiességünket/férfiasságunkat". Itt le lenne írva feketén-fehéren, hogy kinek mit jelent ez. Nem lennének itt olyan kérdések, hogy "szerintetek a Józsi/Mari örülne ennek?", mert már benne lenne a szerződésben.
A fent említett Sheldon-hoz hasonlóan megvesznék a gyönyörtől, ha lenne relationship/roommate agreement-em. És nekem is van helyem a kanapén.
De először be kellene sorolni bizonyos dolgokat. Mondjuk egy ötös skálán.
Mondjuk a szemétlevivés és a teregetés 2-es. Te leviszed a szemetet szó nélkül, ha megtelik, én pattanok, ha sípol a mosógép. Sorozatok alatt nincs beszéd, mindenki figyel. A könyv gerincét nem hajtjuk be.
Külsőre is lehet. Mindketten megígérjük, hogy nem hízunk el. Mondjuk te beleveszed, hogy ne legyen x-nél rövidebb a hajam, én meg megmondom, nekem hol nem tetszik a szőr.
Egyre jobban tetszik. Minden világos és érthető lenne.
A Boeing 747 elekronikai rendszerének kifejlesztéséről irtak.
3 nagy cég elnöke egy éttermi cetlire.
pont elég colt
jav:
pont elég volt.
a mi boldogságunk ehhez képest egyszerű ügy.
Szóval nem tudom mit írnék bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!