Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálnátok-e szerződést vagy írásos megállapodást párkapcsolatban?
Olyanra gondolok,hogy a felek leírják,hogy mit szeretnének a kapcsolatban és mit nem. A másik fél is aláírja és igyekeznek ehhez tartani magukat.
Ki és miért jutott erre a döntésre párjával?
Nos, egy idősebb férfi ismerősöm most készül a 4.házasságára.Nyilvánvalóan az előzőek csődöt mondtak.Ennyi tapasztalattal a háta mögött már ezerszer megfontolja milyen feltételekkel tud egy nővel együtt élni.Nem akar egyedül megöregedni,de rájött nem baj az ha közösen megegyeznek mit hogyan,mettől meddig és ehhez tartják magukat. A "megmondjuk anyucinak" hozzászólás bizonyára viccnek készült, a dolog nem erről szól. Ahogy egy iskolásnak is kellenek szabályok és egy idősek otthonában is van házirend, úgy egy pár is megegyezhet. igen,igen,ez lehet szóban is,csakhogy a szó elszáll, az írás megmarad! Sok ígérgetős pasim volt nekem is. Nem olyan hülyeség ez az egyezség... Igazság szerint azt hittem,többen megcsinálták már,de úgy tűnik mégsem annyira elfogadható.
Érdekes, mert a vagyonukról készülhet a pároknak enyém-tied megállapodás,de az együttélés szabályairól, az én idő megköveteléséről, stb. nem....?
"A Boeing 747 elekronikai rendszerének kifejlesztéséről irtak 3 nagy cég elnöke egy éttermi cetlire."
Egy Boing 747-es az bizony faék egyszerűségű a partnerkapcsolatokhoz képest.
Nem egy rossz ötlet egy ilyen ellenőrzőlista.
Hamar észre lehet venni, hogy pontosan mi is romlott el a kapcsolatban.
Ha meg semmi, akkor miért is kerülne elő, ugye...
Gondoltam már rá, meg arra is, hogy önéletrajzot kellene csinálnia a másik félnek, így egy rakás kérdést, időt megspórolnánk, és a bírálatok gyorsabbak lennének összeillünk, vagy nem.
Csak mint írta valaki, elveszne a kapcsolat szépsége.
Meg idiótának tartana a nő =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!