Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire toreláljátok párkapcsolatban az alkoholt?
Meg vagyok lőve, párom megint többet iszik. Néha kifakadok, akkor visszavesz, s most megint itt tartunk... 7 éve vagyunk együtt, családra vágyom, egy komoly emberre, de így nem megy. Vagy csak én problémázok?
25n
Ha néha ledob 1-1 sört, nem zavar.
De ha mindennap azt kellene látnom, hogy részegen fetreng.. Hát kösz, nem..
Ha sokat iszik, akkor szerintem közöld vele, hogy akkor válasszon vagy te, vagy a pia, mert a kettő egyszerre nem fog menni. Semmiképp ne maradj egy sz*r kapcsolatban! Az ígérgetések mögött tettek is álljanak. Ígérni én is tudok bármit...
Minden hétköznap lemegy 4-5 sör, hétvégén több, emellé rövidek. Ezt soknak érzem.
Testvére, ismerősi köre ugyanez.
Én egyáltalán nem iszom, próbálok teljes értékű, egészséges életet élni. Ő 35 éves.
Attól függ. Ha csak iszogat, de ez meg se látszik rajta, akkor még ok. Viszont ha ez a részegségig, vagy akár csak a becsípettségig tart (utóbbi ha nem gyakori akkor belefér), akkor ott nagy baj van. Illetve ne az legyen hogy a haverokkal való iszogatás mindig is előrébb legyen mint én. Néha lehet, ha ragaszkodik hozzá akkor akár hetente is, de ne részegen jöjjön haza, és ne hajnalban.
N
Kérdező én nem iszom, a cigiről leszokóban vagyok és szeretnék családot, ha érdekel ;)
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!