Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy kell "jól" szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell "jól" szakítani?

Figyelt kérdés
Mármint úgy, hogy legkevésbé sérüljön a másik. Még sosem szakítottam és tudom hogy nem lesz könnyű. Nem haragszom rá, semmi rossz érzés nincs vele szemben. Jó ember csak nem tudom viszonozni az érzéseit:/
2024. aug. 1. 01:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

“ Nem haragszom rá, semmi rossz érzés nincs vele szemben. Jó ember csak nem tudom viszonozni az érzéseit:/”

Így. Kedvesen. Barátságosan. Kultúráltan.

Ez nem irányítható. Egyikőtök sem tehet róla. Ettől függetlenül ő bagyon kellemes, helyes ember.

Ennyi.

2024. aug. 1. 01:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szemtől szembe.

Elmondod, mi változott benned, és hogy most mit szeretnél/nem szeretnél vele a jövőben.

1 perc, 2 perc maximum.

2024. aug. 1. 02:02
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Meg kell varni h a masik kidobjon
2024. aug. 1. 04:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szépen elmondod neki, mint ahogyan leírtad.
2024. aug. 1. 04:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szemtől szemben, őszintén, barátságosan, nyugodt környezetben, minél hamarabb.
2024. aug. 1. 06:28
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Nekem a fokozatos leváláa jó. Szakitáa után még beszélunk lelkizünk segitjuk egymást és egyre kevesebbszer de ott van ha szukség van rá én is neki. Fokozatosan kopik el.

Általában ilyenek a szakitásaim. A legrosszabb lenne az mintha elvágták volna hogy tegnap még ölelt ma meg nem is szolhatsz hozzá.

2024. aug. 1. 07:05
 7/9 anonim ***** válasza:
*leválás
2024. aug. 1. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Szakítani nem lehet jól. Akit kidobnak, annak mindenképpen fájni fog, akármilyen kíméletesen közlöd is vele.
2024. aug. 1. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
nem kell vele közölni
2024. aug. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!