Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátnőm szakítani akar velem 5 év után?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időszakban nagyon megromlott a kapcsolatunk, már többször visszajöttünk a szakítás széléről és a párom részéről már megszűntek szinte teljesen az érzelmek is. Ha hallgatok pár hétig jó minden, ha bármit szóvá teszek ezzel kapcsolatban egyből támad megsértődik szakítani akar. Azt vágta a fejemhez, hogy én arra várok, hogy ő mondja ki, hogy aztán a rokonaink körében én legyek az áldozat. De miért én mondjam ki, ha már ő nem szeret és ő akarja, hogy vége legyen.

júl. 17. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
75%
Mert egy éretlen, gyáva sz.r, szabadulna tőled, de nem annyira, hogy rossz színben tűnjön fel bárki előtt is, mint az, aki dobbantott.
júl. 17. 09:31
 2/62 anonim ***** válasza:
95%

ez kb a dedó kategória...

ha nem megy, nem kell eröltetni. Közösen megbeszélni és közösen a szakítás mellett dönteni.

Most te dacból nem fogod kimondani ő meg a büszkesége miatt, akkor még így fogtok élni évekig?

júl. 17. 09:38
 3/62 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén, te ezt így akarod folytatni?

Senkit se érdekel, hogy ki szakított kivel. A ti esetetekben meg simán felmondás közös megegyezéssel...🤷 Hiszen mindketten boldogtalanok vagytok, mindkettőtök érdeke, hogy továbblépjetek.

Szakíts! Minél előbb túlesel rajta, annál jobb. Az első 1-2 hét 💩, de aztán az élet megy tovább.

Gondolj arra, ha most megteszed, két hét múlva már rendben lehetsz. De ha tovább húzzátok, akkor két hét, két hónap, két évvel később is ugyanilyen pocsék lesz. De inkább egyre rosszabb.

júl. 17. 09:38
 4/62 anonim ***** válasza:
100%

Saját magadban legyen annyi, hogy ha azt látod hogy nem működik a kapcsolat és megtettetek mindent hogy javítsatok rajta, de ennek ellenére nem jó, akkor mond ki te hogy vége.

Vagy neked jó akkor is minden ha egyébként magad is látod hogy sz_r?

Eleve gyerekes dolog a rokonokkal foglalkozni ebben a témában. A rokonaitok élnek a párkapcsolatotokban vagy ti?

Mi köze a rokonoknak ahhoz hogy ti szakítotok e vagy sem? Mi ez óvoda, hogy engedélyt kell kérni, hogy mit szólnak hozzá?

Ha azt látod hogy a másik nem szeret, manipulálni akar, akkor ne hagyd magad, mond ki inkább te hogy vége, mert különben az idők végezetéig benne ragadhatsz egy toxikus kapcsolatban. Nem kell a másikra mutogatni, saját magadért te vagy a felelős, te döntesz a saját életedről, lépj te.

Tök mindegy hogy ki mondja ki hogy vége, ha egyszer valami sz_r akkor az is marad bárki mondja is ki.

Ahogy a mondás is tartja: Segíts magadon Isten is megsegít!

júl. 17. 09:43
 5/62 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb, annál jobb! Ne raboljátok egymás idejét, még van esélyetek, hogy mással boldogok legyetek. A rokonokkal meg nem kell foglalkozni, de ha ennyire adtok a véleményükre, akkor mondjátok azt, hogy közösen döntöttetek így.
júl. 17. 10:02
 6/62 A kérdező kommentje:
Részemről ez egy sokkal nehezebb döntés, mert én még mindig nagyon szeretem és ragaszkodok hozzá és az együtt töltött időhöz, mert korábban ez nagyon jó kapcsolat volt és vakon mindig abban reménykedek, hogy újra jobb lehet, mert mindig ad egy kis reményt, illetve nem messze lakunk egymástól, közös a baráti kör szóval ezután is fogjuk látni egymást és szörnyű belegondolni, ha később mással lesz együtt.
júl. 17. 10:18
 7/62 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség olyanhoz ragaszkodni aki nem szeret és már nem akar veled lenni?

Nem vágysz rá, hogy inkább olyannal legyél együtt, aki szeret és boldog melletted?

júl. 17. 10:29
 8/62 A kérdező kommentje:
Nyílván arra vágynék, de nem igazán van rá esélyem sajnos. 30 évesen nem a legvonzóbb külsővel, szinte nulla egzisztenciával saját lakás nélkül egy olyan kis faluban, ahol mindenki ismer mindenkit már és nincs is olyan nő, aki a korosztályomból számomra potenciális partner jelölt lehetne vagy nincs férje és gyereke már. A jelenlegi párommal is valami csoda folytán jöttem össze a közös baráti találkozók által. Ő volt az egyetlen szingli csaj, aztán először csak barátilag lettünk jóba, aztán a személyiségemmel meghóditottam. Előtte nem volt senkim.
júl. 17. 10:42
 9/62 anonim ***** válasza:
100%
Nálad nem ez a szakítas a legnagyobb gond, hanem az, hogy sehol nem tartasz. Kicsot szedd össze magad, allj fel az évek óta tartó tespedségből és építsd ki újra az önbizalmad. Aztán lesz nő is meg boldogság.
júl. 17. 11:34
 10/62 anonim ***** válasza:
87%

Nem lenne baj, ha kapcsolatfüggőség helyett életkortól és megjelenéstől függetlenül lenne benned annyi önbecsülés, hogy nem ájulsz el a “jájjj de szeretem”-mel olyan embertől, akit tisztelni is nehéz, mert a viselkedésével nem szolgál rá.

Tényleg gondolkodj már el egy kicsit és lépj hátra egyet a szituációból: melyik szerettednek tanácsolnád jószívvel, hogy egy tiszteletlen, értéktelen, lenyomó kapcsolatban tanyázzon csak azért, mert kis faluban lakik vagy nem néz ki kifogástalanul? Inkább szenvedsz napi szinten meg lemész lábtörlőbe?

…lehet erre azt mondani, hogy inkább igen és neked még így is megéri, de akkor talán ez a kérdés sem született volna meg…

Az életed összes nyomorára egyébként nem lesz nő, aki hosszútávon megoldást jelentene, de te tudod.

(Félve jegyezném meg, hogy 2024-ben 30 körül tanulni- akár online, udemy-n pl, jobban fizető melót keresni, ne adja ég arrébb költözni kis hazánkban cseppet azért nem lehetetlen küldetés, már ne is haragudj… de tudom, itt nyígni könnyebb)

júl. 17. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!