Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátnőm szakítani akar velem 5 év után?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időszakban nagyon megromlott a kapcsolatunk, már többször visszajöttünk a szakítás széléről és a párom részéről már megszűntek szinte teljesen az érzelmek is. Ha hallgatok pár hétig jó minden, ha bármit szóvá teszek ezzel kapcsolatban egyből támad megsértődik szakítani akar. Azt vágta a fejemhez, hogy én arra várok, hogy ő mondja ki, hogy aztán a rokonaink körében én legyek az áldozat. De miért én mondjam ki, ha már ő nem szeret és ő akarja, hogy vége legyen.

júl. 17. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen még előtted az élet! Szedd már össze magad! A csajod azért unt rád, mert nem látja, hogy 5 év alatt haladtál volna bármit is előre az életeddel!

El vagy tespedve a semmiben!

júl. 17. 12:20
 12/62 anonim ***** válasza:
Ideje kiszakadni a faluból!
júl. 17. 12:24
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
Neked lehet, hogy megfelel, hogy 30 évesen is anyádékkal laksz, de érthető, hogy neki ketyeg az óra, ha családot akar, gyereket, akkor neki lépnie kell, nem ér rá egy tutyimutyi pasasra várni egész életében!
júl. 17. 12:34
 14/62 anonim ***** válasza:
66%
Dolgozd fel idővel és türelmesen.
júl. 19. 14:33
 15/62 anonim ***** válasza:

Az nem életcél, hogy traktorozol, utána meg beülsz a kocsmába a haverjaiddal! Az a csoda, hogy eddig kitartott melletted...

Milyen perspektívát tudsz felmutatni neki, hová fog haladni a közös életetek, ha veled marad?

Elköltöztök a szülőktől közös lakásba? Elveszed feleségül? Tervezheti a gyerekvállalást? El tudod őket tartani, míg otthon lesz a kicsikkel?

Vagy mit tervezel?

júl. 19. 16:01
 16/62 anonim ***** válasza:
49%

"Ő volt az egyetlen szingli csaj, aztán először csak barátilag lettünk jóba, aztán a személyiségemmel meghóditottam."

Ha semmid nincs a nagyszerű személyiségeden kívül, akkor bizonyára vannak korban hozzád illő 35-40-es elvált nők, akik már nem akarnak gyereket, netán fiatalos 50-70 éves özvegyasszonyok, velük ismerkedj! Hozzájuk is költözhetsz! Legalább örökölsz utánuk egy házat és onnantól nem mondhatod, hogy nincs semmid!

júl. 19. 16:09
 17/62 Senior Séf ***** válasza:
60%
Első lépésben rúgjál be alaposan. Aztán pedig mindent hátrahagyva irány a város.
júl. 19. 17:58
 18/62 anonim ***** válasza:

Húzz el külföldre dolgozni és pénzt keresni!

2in1: elfelejted a csajt + nem leszel életed végéig csóró.

Mivel foglalkozol?

júl. 19. 20:10
 19/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek! Ma találkoztunk és közölte, hogy nem boldog már velem nem látja ennek értelmét, de amikor mondtam neki, hogy rendben, akkor holnaptól vége nem kereslek kicsit visszatáncolt mintha még mindig hagyott volna egy kis reményt és várná, hogy küzdjek érte. Jelenleg egy gyárban dolgozom, de neki van egy saját lakása egy nagyobb városban, amit a szüleitől kapott és terv volt az összeköltözés, amikor még szeretett. Nyilván fizettem volna minden költséget felesbe nem élősködni akartam rajta. Én jelenleg az idős édesanyámmal élek apukám elhunyt.
júl. 19. 22:58
 20/62 anonim ***** válasza:
73%

Akkor sajnos anyukádról gondoskodnod kell, nem tudsz elhúzni külföldre.

Ha látod értelmét, akkor küzdj a csajért, de ahhoz változnod kell...

júl. 20. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!