Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátnőm szakítani akar velem 5 év után?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időszakban nagyon megromlott a kapcsolatunk, már többször visszajöttünk a szakítás széléről és a párom részéről már megszűntek szinte teljesen az érzelmek is. Ha hallgatok pár hétig jó minden, ha bármit szóvá teszek ezzel kapcsolatban egyből támad megsértődik szakítani akar. Azt vágta a fejemhez, hogy én arra várok, hogy ő mondja ki, hogy aztán a rokonaink körében én legyek az áldozat. De miért én mondjam ki, ha már ő nem szeret és ő akarja, hogy vége legyen.

júl. 17. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
62%
Igaza van, ki akarna egy olyan pasas mellett maradni, aki 30 éves életerős férfi létére nem akar előre haladni az életében, megelégszik azzal, hogy az anyjáékkal lakik és 5 éves kapcsolata után még mindig csak barátnője és nem menyasszonya, felesége van?
júl. 29. 09:13
 52/62 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy érzem, hogy én vagyok a hibás azért, hogy így alakult köztünk a dolog. Több év szingliség után jött egy nő az életemben, akinek nem a felszínes dolgok voltak a fontosak és meglátta bennem az emberi értékeket, illetve elfogadott minden hibámmal együtt és nagyon sokat tűrt nekem. Külsőleg és belsőleg is olyan értékeket képviselt, amire én mindig is vágytam, soha nem csalt volna meg semmi pénzért és sose flörtölt más pasikkal és tervezett velem közös jövőt is, de sajnos én nem tudtam értékelni, illetve belekényelmesedtem a kapcsolatba, mert azt gondoltam ő már úgy is itt lesz mellettem mindig. Plusz a céltalanságommal és a rossz önértékelésemmel kiirtottam belőle az összes vonzalmat és a közös jövőképet is. Ez egy lecke az élettől úgy gondolom, de nagyon rossz esélyekkel indulok és tényleg úgy gondolom, hogy még egy ilyen nőt nekem már nem fog adni az élet.
aug. 4. 11:17
 53/62 anonim ***** válasza:
100%

Akkor majd kivered magadnak minden este másik nőre, no problem!

Most se a megoldáson gondolkozol, csak búsulsz bele a világba!

Nem a földet kéne nézni, nem ott van a megoldás!

Emeld fel a fejed és előre nézzél, ott jönnek ugyanis szembe a lehetőségek és más nők!

aug. 4. 12:38
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
Ott a faluban biztos, hogy nem lesz másik ilyen nő. Gyere el onnan.
aug. 4. 14:23
 55/62 anonim ***** válasza:
52 - Most nehéz neked, de már látod, hogy akkor kell örülni és erősíteni a kapcsolatot, amikor szép és jó. "terv volt az összeköltözés, amikor még szeretett" - Van, amikor itt az ideje, hogy lépjünk, és ne csak kényelmesen tervezgessünk, hogy majd valamikor. Ha nem akartátok ugyanazt ugyanakkor, vagy nem tudtatok beszélni erről, akkor bármilyen szomorú is, vége kellett hogy legyen.
aug. 4. 17:18
 56/62 anonim ***** válasza:

Menj ki külföldre dolgozni és teremts egzisztenciát!

Sírás-rívásból nem lehet megélni és új életet teremteni.

Mivel a szeretetével nem tudott téged a lány motiválni, hogy rángasd ki a segged a tespedésből, ezért, hogy végre kijózanodj, elhagyott.

Örülj neki, hogy ő egy olyan lány, aki vinni akarja valamire az életben.

Te nem ilyen vagy. Te vagy a búsuló juhász.

aug. 4. 17:36
 57/62 anonim ***** válasza:
Ja, és igyál kevesebbet!
aug. 4. 17:37
 58/62 A kérdező kommentje:
Megpróbálom felépíteni magamat valahogy. En is úgy gondolom, hogy csak a külföldi munka az egyetlen kiút ebből, mert egy nagyvárosban diploma és piacképes szakma nélkül nem tudnék egyedül fenntartani egy albérletet és annyit keresni, hogy jó életet éljek és nem maradna semmi pénzem hónap végére.Nem vagyok alkoholista nem tudom miért gondolod ezt 57-es.
aug. 4. 18:03
 59/62 anonim ***** válasza:
48%

Onnan, hogy egy faluban minden férfi ott ül a kocsmában munka után és hívogatják egymást oda-vissza sörre, meg rövidre.

Naponta 5 ezret is ott hagynak a kocsmában a melósok, plusz a cigi.

aug. 4. 18:09
 60/62 A kérdező kommentje:
Azt nem tagadom, hogy szoktam fogyasztani alkoholt, ha van valami buli vagy összejövetel, de nem járok kocsmába és nem vagy egy züllött alak. Attól függetlenül, hogy gyári munkás vagyok a mamahotelt kihasználva az évek alatt próbáltam anyagilag felépíteni magam és nem herdáltam el cigire és piára összes pénzemet. Saját ingatlanom nincs, de egy autót vettem magamnak, ami kiszolgál. A barátnőmnek is próbáltam mindig kedveskedni valamivel, belföldi utazásokra jártunk, alkalmanként wellness, étterem, de nyilván ez nem dicsőség, hanem egy alap egy kapcsolatban és egy 30 éves átlag férfi tudom ettől már sokkal előrébb jár.
aug. 4. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!