Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátom a DK-ra akar szavazni?
Tudom, mindenkinek elege van már a témából, de kérlek.
A barátom eddig kerülte a témát, hogy kire akar szavazni, melyik párttal szimpatizál, de most kibújt a szög a zsákból. Ilyeneket mondott, hogy Gyurcsány milyen egyenes és tisztességes ember, ki merte volna rajta kívül megtenni, azt amit,
és hogy adnunk kellene neki még egy esélyt. Amikor kifejeztem a nem tetszésemet, persze vehemensen elkezdte őket védeni.
Eléggé összekaptunk most ezen, most komolyan hogy vegyem ezek után komolyan? Hogy tervezzem vele a jövőmet?
Kérlek, adjatok tippeket hogyan dolgozzam fel ezt a csalódást.
Bár fizetnének!
Nekem is pontosan ez jutott eszembe 4-es...csak sajnos, nem tudok rajta nevetni...
Olyan, mint ha szándékosan Mónika show szintre akarnák lehúzni a választást. Kinek áll ez érdekében?
Ahogy látom Kérdező ez utóbbi válaszod alapján "pártok" többesszám használattal a gyanúm beigazolódott.
Te is kaptál a birkapörköltből? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!