Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátom a DK-ra akar szavazni?
Tudom, mindenkinek elege van már a témából, de kérlek.
A barátom eddig kerülte a témát, hogy kire akar szavazni, melyik párttal szimpatizál, de most kibújt a szög a zsákból. Ilyeneket mondott, hogy Gyurcsány milyen egyenes és tisztességes ember, ki merte volna rajta kívül megtenni, azt amit,
és hogy adnunk kellene neki még egy esélyt. Amikor kifejeztem a nem tetszésemet, persze vehemensen elkezdte őket védeni.
Eléggé összekaptunk most ezen, most komolyan hogy vegyem ezek után komolyan? Hogy tervezzem vele a jövőmet?
Kérlek, adjatok tippeket hogyan dolgozzam fel ezt a csalódást.
Nem sajnos, de örülök hogy te ennyiből levontad a következtetéseket. Nekem sajni nem megy ilyen könnyen.
Nem akartam egy pártra sem kifejezetten célozni, ha így megfelel az asszonyságnak:)
Kikérjük magunknak, ilyen undorító kicsinyes módon próbálsz te itt lejáratni Minket, hogy holmi olcsó birkapörkölttel lefizetnek minket. Először én is a Gyurcsánnyal szimpatizáltam, mert hát na, az egy rendes, egyenes ember, lehet ezt látni kérem szépen mán arcberendezésileg is egy emberből, no meg ugye nem ment el az ösze az embernek, hogy ne arra szavazzon, aki már így bizonyított, és egyenes, becsületes volt mindig!
Na de aztán jöttek a narancsok, és hozták magukkal a jó kis hortobágyi burgonyát a kisbuszban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!