Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skaiiripa kérdése:

Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátom a DK-ra akar szavazni?

Figyelt kérdés

Tudom, mindenkinek elege van már a témából, de kérlek.

A barátom eddig kerülte a témát, hogy kire akar szavazni, melyik párttal szimpatizál, de most kibújt a szög a zsákból. Ilyeneket mondott, hogy Gyurcsány milyen egyenes és tisztességes ember, ki merte volna rajta kívül megtenni, azt amit,

és hogy adnunk kellene neki még egy esélyt. Amikor kifejeztem a nem tetszésemet, persze vehemensen elkezdte őket védeni.

Eléggé összekaptunk most ezen, most komolyan hogy vegyem ezek után komolyan? Hogy tervezzem vele a jövőmet?

Kérlek, adjatok tippeket hogyan dolgozzam fel ezt a csalódást.

2018. ápr. 5. 20:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem sajnos, de örülök hogy te ennyiből levontad a következtetéseket. Nekem sajni nem megy ilyen könnyen.

Nem akartam egy pártra sem kifejezetten célozni, ha így megfelel az asszonyságnak:)

2018. ápr. 5. 21:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a szemét Skaikru-k.
2018. ápr. 5. 21:37
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Nézd a kérdésedben egy pártot már kipécéztél magadnak, h az az elveiddel...khm :) ellentétes. Sajnálom, innentől nem függetlenként indulsz, van egy! párt, amivel meg szimpizel. Innentől már nem nehéz kitalálni, h szaftos a szád kedves, megetted te azt a birkapörit. :D
2018. ápr. 5. 21:42
 14/25 A kérdező kommentje:
Azta, de veszedelmes egy nőszemély vagy hallod-e:DDDDDDDD
2018. ápr. 5. 21:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Így van, kérdező, tisztán látszik, hogy Momentum-szimpatizáns vagy!
2018. ápr. 5. 21:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kikérjük magunknak, ilyen undorító kicsinyes módon próbálsz te itt lejáratni Minket, hogy holmi olcsó birkapörkölttel lefizetnek minket. Először én is a Gyurcsánnyal szimpatizáltam, mert hát na, az egy rendes, egyenes ember, lehet ezt látni kérem szépen mán arcberendezésileg is egy emberből, no meg ugye nem ment el az ösze az embernek, hogy ne arra szavazzon, aki már így bizonyított, és egyenes, becsületes volt mindig!

Na de aztán jöttek a narancsok, és hozták magukkal a jó kis hortobágyi burgonyát a kisbuszban...

2018. ápr. 5. 21:56
 17/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, tudom.
2018. ápr. 5. 22:08
 18/25 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 5. 22:45
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Ha ezt neked fel kell dolgozni akkor nagy baj van nálad.
2018. ápr. 5. 23:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha szerinted meg OV milyen egyenes és tisztességes ember, ki merte volna rajta kívül megtenni stb. akkor amúgy elég hasonlóak vagytok. Nem véletlen a vonzalom.
2018. ápr. 6. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!