Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel ha a...

Hogyan dolgozzam fel ha a párom nem akar gyereket én meg igen?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, 15 éve vagyok a párommal, ebből tíz éve vagyunk házasok.Van egy 2,5 éves kislányunk.Három hónapja mondtam a páromnak hogy szeretnék még egy babát, akkor beleegyezett, úgy beszéltük meg hogy idén ősszel próbálkozunk, mert nyári babát szeretnénk.Én elkezdtem a felkészülést sport, odafigyelek mit eszem, kerülöm az egészségtelen ételeket stb. Erre tegnap este a párom közölte hogy ő nem szeretne babát.Előszőr azt hittem csak halasztani szeretné, de a végén kerek perec kijelentette, hogy ő egyálltalán nem akar több gyereket.Nagyon fájt, hagyta hogy három hónapig beleéljem magam, ma délelőtt a bevásárláskor sírni kezdtem a babaruhás részlegnél, nem tudom mit csináljak.Mindíg két gyereket szerettem volna, és ezt soha nem is titkoltam, 35 éves koromig szeretnék mindenképpen szülni, de úgy néz ki a férjem nem támogat ebben.Anyagi, és egyéb akadája nincs a dolognak.Ezen kívül a szakmám szempontjából is jobb, ha egymás után jön a két a gyerek, minden feltétel adott hozzá, és egy csomó babaholmi is van, mert szándékosan nem dobtam ki semmit.Nem indokolta semmivel, csak hogy ő nem akar többet és kész, de én ebbe belehalok :(( Van valakinek valami ötlete, mivel lehetne ezen segíteni, hogyan éljem én ezt túl?
2010. ápr. 13. 17:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%

szia:)

nagyon sajnálom hogy a párod nem szeretne gyermeket,nem kérdezted miért változott meg a véleménye? biztos jó édesanya lehetsz/lennél mivel ahogy leírtad látszik,vegyél egy kisbabaruhát és tedd ki az ebédlőasztalra,és ha hazaér észreveszi vagy ilyesmi? szeret még téged? nincs másik nő a háttérben? nagyon sajnálom,kicsit faggasd ki mi a gond,hátha..:(

2010. ápr. 13. 17:40
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Nehéz helyzet. Igazából sokmindent nem tehetsz,attól is függ ,hogy a férjed milyen ember? Ha egyszer aztmondta kerek perec,hogy nem,akkor tutira nem? Ha így van,akkor vagy beletőrödsz abba hogy nem lesz több gyereked,vagy keresel másik párt magadnak. Könyörögni,esetleg cselezni semmiképp nem érdemes gyerek ügyben,úgy szülessen,hogy mindkettőtök akarja,ha ez nincs igy akkor ne legyen másik.
2010. ápr. 13. 17:40
 3/20 anonim ***** válasza:
45%
Mit kell ezen túldramatizálni? Nem akar,nem akar. Kész. Tiszteletben kell ezt tartani. Már van egy gyerek,egyelőre legyen elég.LEhet,később meggondolja magát a férjed.A dolgok nem úgy mennek,hogy TE eldöntöd,hogy percre pontosan mikor is akarod a másik kölyköt.. Valami miatt most meghátrált,esetleg beszéljetek róla..
2010. ápr. 13. 17:41
 4/20 anonim ***** válasza:
50%
mond el neki hogy te nagyon szeretnéd és azt is hogy a már meglévő gyereketeknek is jó lenne ha lenne testvére
2010. ápr. 13. 17:43
 5/20 anonim ***** válasza:
27%

hát drágám, ha tényleg minden feltétel adott, és a férjed mégis visszakozik, akkor valami nagy gebasz lehet a háttérben.

vagy félrekuki, vagy elhidegülés, vagy akármi, de nem biztos, h veled tervezi a következő 15 évet.

döntsd el, mi a fontosabb: a férj, vagy a gyerek. innentől már te is tudod.

ha nekem ez ennyire fontos lenne, még becsapni is képes lennék a páromat. ha nem szeretné felnevelni, az az ő dolga. egy anya is meg tud adni a gyerekének mindent, amire szüksége van, az apa csak plusz.

2010. ápr. 13. 17:54
 6/20 anonim ***** válasza:
47%
ez így elég szemét dolog megbeszéltétek, aztán most még sem, szerintem mond el neki, h mennyire készültél rá és h megbeszéltétek és beleélted magad, neked ez fontos....meg lehet próbálni még1szer beszélni vele, viszont tény, ha egy férfi azt mondja h nem, akkor jobb azt hagyni, ha vele tervezed a továbbiakban is......egyébként minden harmónikus, más dolgokban egyetértetek, h viszonyul a kislányhoz?
2010. ápr. 13. 17:56
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Hát valamiért mégiscsak meggondolta magát. Ezt kéne kideríteni hogy miért...
2010. ápr. 13. 18:02
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Uhhh. Egyik ismerősöm pont ezért válik most. Persze ezt nem ajánlom neked. Mindenesetre belegondolt a férjed abba, hogy ha egy gyermeketek van, akkor saját magatokat se "reprodukáljátok" ha meghaltok? Amúgy meg egyszerűen ne védekezz...majd elfogadja a tényt, hogy jön a baba. Mert ha még indoka sincs, hogy miért, akkor lehet csak kényelmi szempontok állnak mögötte. Én sem akartam a gyerekeket, aztán már 3 van. Imádom őket, egy nagy családnál nincsen jobb!!!! 30/F
 9/20 anonim ***** válasza:
40%
lehet hogy tényleg valami gebasz van....mert a pénzhiány, vagy a lakáshiány erős indok, de itt tulképp nincs is indok.... Jól megvagytok egyébként?
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

A 17.54. elég szemét lehet.Az apa akarata nélkül teherbeesni aljasság.Egy gyereknek szüksége van az apjára is.A gyereknek pedig nagyon rossz,ha csak az anyja neveli fel,még ha ma ez már divattá vált is.

Beszéljétek meg a férjeddel,hogy miért nem akar még egy babát.Nem tragédia,ha csak egy gyereketek van,de azt szépen nevelitek együtt.

2010. ápr. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!