Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy a barátnőm szakítani akar velem 5 év után?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időszakban nagyon megromlott a kapcsolatunk, már többször visszajöttünk a szakítás széléről és a párom részéről már megszűntek szinte teljesen az érzelmek is. Ha hallgatok pár hétig jó minden, ha bármit szóvá teszek ezzel kapcsolatban egyből támad megsértődik szakítani akar. Azt vágta a fejemhez, hogy én arra várok, hogy ő mondja ki, hogy aztán a rokonaink körében én legyek az áldozat. De miért én mondjam ki, ha már ő nem szeret és ő akarja, hogy vége legyen.

júl. 17. 09:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

Akkor rázd gatyába magad, haver!

Nézd meg a barátaidat mire vitték és kapd össze magad!

júl. 20. 16:42
 32/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a támogató szavakat!!
júl. 20. 17:40
 33/62 anonim ***** válasza:

Tele van szingli nővel az ország.

Én ugyan 50 vagyok, nem 30, de nem kesergek egy nő után sem, minden özvegyasszony csillogó szemmel néz rám a faluban...

júl. 20. 17:51
 34/62 anonim ***** válasza:
51%

Hány kérdést írsz még ki? Ne legyél már gyerek...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

júl. 20. 17:53
 35/62 A kérdező kommentje:
Elnézést! Teljesen kivagyok bukva és jól esik kiírni magamból a dolgot, talán ez segít és sok rendes segítőkész ember van itt ismeretlenül is.
júl. 20. 20:35
 36/62 anonim ***** válasza:
A nehézségeken akkor is magadnak kell túllépned.
júl. 20. 21:45
 37/62 anonim ***** válasza:

Költözz városba, ne élj faluban. (Nagy)városban könnyebb egyről a kettőre jutni, beiratkozhatsz valami tanfolyamra, amivel jobban fizető munkád lehet, akár csak kamionozással, ha megszerzed a megfelelő jogsit hozzá. Vagy járhatsz suliba, állítólag a CNC-esztergályosok remekül keresnek, és hiányszakma. Vagy túlórázhatsz is, ha olyan helyen dolgozol, ahol erre van lehetőség, pl. gyárak, raktárok.

Meg sokkal több hozzádillő nő is lenne.

júl. 20. 21:51
 38/62 A kérdező kommentje:
Ma szakított. Kulturáltan elváltunk. Szeretne jóban maradni velem, de nem tudom, hogy jó ötlet-e.
júl. 21. 23:38
 39/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem,ne maradj a barátja.
júl. 25. 13:36
 40/62 anonim ***** válasza:
50%
Nem jó ötlet, mert nő csak akkor szakít, ha van már másik pasija, úgyhogy ne akard látni őt haveri körben minden nap.
júl. 25. 18:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!