Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanátok egy egy olyan emberrel aki nem hagyná hogy egy második cicád legyen?
Figyelt kérdés
júl. 7. 09:56
1/26 anonim válasza:
Aki a cicákat nem szereti az jó ember nem lehet.
3/26 anonim válasza:
kontrollál miért? ki ő, mi ő, hogy megmondja mi legyen?
5/26 anonim válasza:
Ha van értelmes indoka, amivel egyet tudok érteni, nem. Viszont szakítottam már a macskáim miatt. Ha valakivel nem egyezik az állattartási kultúránk, terveink, akkor kilépek.
6/26 anonim válasza:
A párom tudta hogy van cicám mikor össze költöztünk nem érdekelte, de nem is szerette. 3 nap után arra értem haza hogy: térdelt a földön a cica az agyon és azt mondogatta neki hogy: ki apa gyönyörű cica hercege? Na ki? Igen te!! És közben egy egérrel játszott vele 😻. 1 év után a cicám elkezdett fogyni mindig az ablakban ült és a többi cicát nézte, megemlítettem hogy magányos. Másnap reggel arr ébredtem hogy egy gyönyörű pici cicát hozott. Tegnap még kérdeztem lehetne e szó egy 3.dik cicáról mire a válasz: pocim ne kérdezd hozd ha 3 cica tesz boldoggá akkor 3 cicánk lesz. Na ilyen egy igazi FÉRFI 🥰
9/26 Antiszociális lény válasza:
Mi a kontextus?
Együtt éltek?
10/26 anonim válasza:
6-os tényleg nagyon jó férj jelölt :-) nekem is kell ilyen 😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!