Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanátok egy egy olyan emberrel aki nem hagyná hogy egy második cicád legyen?
#10 köszi 🥰
Nyugi rengeteg állatbarát ember van és már olyan társkeresők is vannak ahol kifejezetten gazdik keresnek pár 🥰
Megértem. Én is nehezen állok ellen a kísértésnek. De kettőnél meg kellett húznom a határt.
Nekünk volt ilyen. Meglévő kutya és macska mellé akartam még egy macskát. Nem akart a férjem belemenni, mert elég ennyi, mert minek még egy, ezekre is vagyont vagyok képes költeni stbstb. Egyébként szereti az állatokat, foglalkozik is velük, de gyakorlatiasabban közelíti meg a témát és inkább a gondot látja velük. Nagyon hajthatatlannak tűnt, de nem jutott eszembe elválni emiatt, hiszen amúgy voltak állataim, csak a létszámnövekedést akarta vétózni.
Végül amúgy addig piszkáltam, míg beadta a derekát 😂 de kikötötte, hogy itt a vége, ennyi a max, többet fel ne hozzam az állat témát. Valahol megértem amúgy, ha rajtam múlna, valószínűleg hajlamos lennék túlzásba esni a mértéket illetően. Így két macska, egy kutya felállás a kompromisszum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!