Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfitől normálisnak számít hogy elhagyja párját 10 év után mert a nő már nem akar szexelni többé?
40. Te mint nő magas lóról beszélsz. Honnan tudod hogy te a szexben valami baromi jó vagy? Vagy ez amolyan női elvárás, mert hát egy nő fél pillanat alatt talál szexre fogható pasit, így nagy törés nem éri őt. Csak mondom, ugyanúgy krva sok baromira gyenge meg firgid nő van köztetek is, nem kell mindent a férfiakra hárítani.
Én megismertem már magam, én a gyakorlati dolgokban baromi jó vagyok, de erre a bizonyítvány az életem. Sport, képzőművészet, tervezés megvalósítás. Én már akkor tervekkel rendelkezem, amikor csak rátekintek egy feladatra. :) Szóval értem én hogy fikázni próbálsz, de nem tudok vele azonosulni. Ugye nem baj?
Azért visszakérdezek! Te mint nő, neked oda kell tenni magad szexben, vagy csak elég egy partra vetett polipot játszani? Ha már szerinted a férfik 98%-a egy nulla, gyámoltalan béna f*sz, akkor te úgy gondolod hogy a nők 98%-a meg egy virtuóz az ágyban? Még egy valamire adj választ! Egy nő mitől lenne olyan brutálisan jó az ágyban? Vagy a nők miért a férfitól várják el kidőlt fa üzemmódban, hogy a csillagok közé repítse? Valahogy a matek nem jön ki soha, de a valós okokat ti nők sosem akarjátok észrevenni.
Azzal nyugtatjátok magatokat hogy a férfiak, de a 40 felettiek mindenképp, elhízott, buta, zsíros, igénytelen, részeg, munkakerülő, lusta, fogatlan senkiházi, aki otthon mindent megkövetel, és a feleségük meg kap 3 percet az ágyban.
Bocsi, de megint visszakérdezek! Ha a nők annyira intelligensek, csinosak, okosak, háziasak, magas szexkultúrával rendelkeznek, akkor mégis hogyan választottak maguk mellé egy ilyen bohócot? Szerintem mindig él a zsák a foltját mondás. Én férfiként pontosan olyan nővel vagyok, mint amilyen saját magam vagyok. Diploma-diploma, sportos külső-sportos külső, fiatalos külső-fiatalos külső, azonos pénzügyi gondolkodás-azonos pénzügyi gondolkodás, családcentrikusság-családcentrikusság stb. Azért éltem én már annyit, hogy azt nem tudod beadni hogy a nagy fullos nők leálltak pojácákkal, sőt totál igénytelen balf*szokkal. Aki igen, az meg miért panaszkodik?
"Ezen jót mosolyogtam. Nyilván mi nők, akik fenn vagyunk, nem vagyunk mind szinglik. Nem gondolkodtál azon, hogy nem azért vagyunk itt hogy pasizzunk?"
Én konkrétan olyan nőkről beszélek, akik itt előadják hogy nekik olyan rossz otthon, jujjj szegényeknek nincs szex, de ők mindent megtesznek. Írj rájuk, meg fogsz döbbenni! Ezeknek nem is a szex kell, az csak a csali. A szexből nem lehet megélni ha nem kérsz érte pénzt, ingyen szex meg még a házasságon belül sem létezett soha! :)
41. Szívesen válaszolok privátban! Eléggé fárasztó itt az oldalon 500 karakteres választ adni. :)
De ha gondolod, itt is leírom:
Szexuálisan folyamatosan fejlődő nő vagyok. Vannak játékaim, fehérneműket szeretek venni, bár most a fogyás miatt a régi is nagy már rám. Heti 4 nap sportolok, súlyzós edzést végzek. Popsi, felsőtest, kis kardio.
Szakács szakmam van, azt főzök amit akarok.
Szex:
Imádom a párom farkát szopni, azt is amikor a számba élvez. Akkor fekszem csak, amikor orálozunk. Általában lovagolni is szoktam, de a kifli pózt is nagyon szeretjük. Tegnap kutyapózban én mozogtam, csak csattogott a popsim rajta és majdnem el is élvezett.
Mindig megkérdezem mire vágyik. Lassan 3 éve leszünk együtt. Sajnos nem élünk együtt, nekem ugye napi 2-3 szex lenne az ideális, neki inkább minden második nap. Így én idomulok hozzá. Egyébként a lábedzések óta sokkal több izmom van, amivel tudom magamat tartani. Mivel nem csak a fenék, de hátizmom is edzem. Azt vettem észre, ha hátnap után lábnapozom, jobban bírja a popsom is az edzést. 😄☺️
Kapcsolatfüggő:
Ha mindkét fél ragaszkodik a saját szokásához, nem igazán van más út, esetleg a nyitott házasság.
Ha megbeszélhető a dolog, meg kell beszélni.
A szeretik egymást, vállalni kell egyik-másik-mindkét félnek kompromisszumot.
Én a 3. mellett szavaznék, de ahhoz egymás szeretete, tisztelete kell.
Szerintem az otthoni szex elmaradásának ezer oka lehet. A helye út ott kezdődik, hogy ne egóból gondolkozzunk, hanem kérdezzük meg a másik felet hogy mi az oka, esetleg fáradt, vagy úgy látja hogy én csinálok valamit rosszul. Nálunk ugyanez volt, én baromira besértődtem, amivel csak a szakadékot mélyítettem. Ő meg nem tudta mi a bajom, először próbált megfejteni, de én falakat húztam. Aztán már ő is. Aztán... aztán... aztán...
Nem rég meg elgondolkodtam magamon, hogy az élet nem más mint feladatok sora, és hogy azt hogyan oldjuk meg. Bárhogy meglehet, nincs kötve az ember keze, de a saját életét határozza meg vele. Semmilyen probléma sem véletlenül jelenik meg, az mind arról szól, hogyan reagálunk rá. Ez lenne a lényeg, de ez csak később fog érdekessé válni!
42#
Ha együtt élnétek, előbb utóbb elmaradna a napi 2-3 😂 Ez fix 😂
47. Miért? 😄
Most sincs annyi, de szeretném ha több lenne. Igazából bármi lehet még.
Nagyon felkeltette a kíváncsiságomat a 49-es válaszoló története!
Leírnád privátban, hogy mi történhetett?
(Engem sehogy nem akar feleségül venni a párom, pedig a templomban a 18 órás szentmise alatt nagyon szorosan és őszinte szívből átölelt...)
Még finoman és gyengéden úriemberes kézcsókot is adott a korábban törést szenvedett kezemre. Imádkozik, hogy meggyógyuljon mihamarabb.
Érti valaki a férfiakat, hölgytársaim...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!