Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfitől normálisnak számít hogy elhagyja párját 10 év után mert a nő már nem akar szexelni többé?
Számomra meglepő, hogy még jóval a 60-on túl is kívánja a párom a szexet. Sőt, nagyon vonzó, izgalmas kisugárzása van!
Más nők szerint is. Tapasztalom rendszeresen.
Szerintem nem, nem főtt le a kávé a középkorú férfiaknak!
Mennyi troll, mennyi degradáló vélemény.
Nem szeretőt keresett, elvált. Ehhez kell gerinc.
Hogy milyen az ágyban, milyen a kinézete vagy milyen lehetőségei lesznek bármi nemű nemiéletre az az egyéni dolga.
20evesek közt is van idióta és vannak elhízottak, ahogy 45 évesben is vannak aki figyeltek magukra. Mindenki ki más.
De nehogy már meg legyen kövezve legyen férfi vagy nő valaki csak azért mert nem szexmentesen akarja az élete majdnem felét leélni.
16.
25 leszek, én sem szeretnék gyereket. Én is pont ezeket szeretném. Párom idővel szeretne családot, de én inkább addig akarom élvezni a szexet ameddig lehet. Ha szülnék is, maximum császárral. Én q szűk puncimat nem adom ezért.. biztos önző vagyok!
36. Kiegészítem! Vagyis kezdem az elején. Azoknak a férfiaknak jó a szexuális élete, akiknek volt akkora szerencséjük hogy olyan nővel hozta őket a sors, akiknek fontos a szex. Persze, lehet 60 évesen is szexelni, de az is tény, hogy 40 felett már rohamosan csökken a szexuális együttléte száma a házasságok túlnyomó többségében. A marketing, meg hogy kifelé ki mit mond az nem számít, kifelé mindenki a szépet próbálja mutatni. Majd amikor elválnak, vagy vannak gyenge pillanataik, akkor meg kiderül hogy nincs is szex.
Az is tény hogy a szexuális indíttatású párkeresések 95%-a férfi oldalról történik, a függetlennek mondott applikációk és weboldalak női felhasználói, kb. az a fele fizetős hölgy. Ezt onnan tudom, hogy aktívan fenn vagyok ilyen oldalakon. Mondok mást! Azok a nők akik szexre hajtanak mert elmondásuk szerint nincs otthon kielégítve, azok is idővel rájöttek arra, hogy nem is kevés pénzt lehet keresni azzal, hogy nem ingyen szeretői viszonyban fog lenni. Mondhatni a jelentkezők száma végtelen, így felárazzák magukat.
Kapaszkodj meg, itt a gyk-n is magukat sajnáltató nők is PÉNZÉRT hajlandók belemenni kapcsolatba! Tök fura hogy szinte az összesre ráírtam évek alatt, a fele nem válaszolt, de a másik fele már a második levélváltás után leírta az elvárásait. Nem érdekli hogy nézek ki és ki vagyok, de az hogy mennyit fizessek hetente, hol kíván szexelni, milyen másodlagos juttatásokat szeretne, az már csípőből jött nekik. 1-2-3 gyerekes családanyák átlag alatti külsővel, ezt elfelejtettem mondani. Értem én hogy drága a kaja, meg hogy a lakhatás is az, de nem mááááár!
Szóval egy férfi szerencséje a magas libidójú nő, ha ez nem jött össze, akkor fakereszt a sírjára! Sajnos arányaiban elég kevés ilyen nő van, így a férfiak zöme szopóágra kerül.
39. Ezen jót mosolyogtam. Nyilván mi nők, akik fenn vagyunk, nem vagyunk mind szinglik. Nem gondolkodtál azon, hogy nem azért vagyunk itt hogy pasizzunk?
A pénz meg nem elégít ki, hanem csak q szex. Ha abban szar vagy, baszhatod drágám. ^-^
38 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!