Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 45 éves férfitől normálisnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 éves férfitől normálisnak számít hogy elhagyja párját 10 év után mert a nő már nem akar szexelni többé?

Figyelt kérdés

júl. 25. 10:39
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
64%

4#

Nagyon megkeseredett lehetsz de boztos van oka! Nálunk nincs ilyen gond, 52 vagyok és többet igénylek mint a férjem! De a heti 2 azért megvan.

júl. 25. 13:26
 12/50 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk sem probléma a heti sok szex.

47F-49N

júl. 25. 13:38
 13/50 anonim ***** válasza:
83%

#12 hozzászólóból 1 sem kérdezte meg, hogy a kérdésben szereplő nő miért is nem akar/kívánja a szexet a párjával?

Lehet a párja egy igénytelen hájas disznó?

júl. 25. 14:17
 14/50 anonim ***** válasza:
88%
9-es írja jól. Az átlag ezt csinálja. Esetleg liheg hörög 5 lökést nagy nehezen kipassziroz magából lefordul az asszonyról, és ennyi volt. Aztán csodálkoznak hogy egy idő után már nem engedi kihasználni a testét a másik.
júl. 25. 14:36
 15/50 anonim ***** válasza:
88%

Ha egy párkapcsolatban nincsen szex, az általában azt jelzi, hogy az nem

működik valamiért jól. Érdemes lenne az okokon dolgozni inkább, beszélgetéssel, randikkal, esetleg párterápiával.

júl. 25. 15:23
 16/50 anonim ***** válasza:
74%

35 éves nőként (akivel szex terén sosem volt probléma) a 4-est szeretném megcáfolni és bemutatni egy másik perspektívát. Lehet hogy az én esetem nem tipikus, de szerintem vagyunk így egy páran a 30-as korosztályban.

Nekem abszolút semmi bajom a 40+-os korosztállyal, egyáltalán nem probléma, ha elvált, ha van gyereke. Nekem nincs gyerekem, és nem is szeretnék sajátot, de teljes mértékben elfogadnám a férfi gyerekeit, mindent ami ezzel jár.

Viszont az a helyzet, hogy a 35+-os korosztály jelentős része a házasságban vergődik, szeretőzik, a válást ugyan fontolgatja, de nem mer/tud, köti a gyereke és az anyagiak. Én is belefutottam ilyenbe, de még az elején sikerült belőle kimásznom, és el sem kezdeni a viszonyt, de már ez is elég volt ahhoz, hogy megégessem magam, és végső elkeseredésemben inkább lejjebb adjam a szintet és választottam a maradékból.

A maradék, aki még 35+-osan sosem volt házas, szingli az általában mamahoteles, defektes valamilyen téren (szerencsés esetben ez csak inkább a külsőségekben mutatkozik meg). Pezsgőt bontunk, ha legalább a személyisége úgy viszonylag normális, és van rendes munkája...

Közben meg nézem azokat, akik feleség státuszban vannak, akikről ódákat zengenek, mert állítólag a lelki dolgok rendben vannak, csak hát nincs szex...és komolyan mondom néha egyszerűen nem értem miért vannak velük még mindig, mit esznek rajtuk, mi az amivel így meg tudtak kötni valakit.

Közben meg itt van egy csomó szingli nő hatalmas libidóval, aki jól főz, anyagilag teljesen önálló, edz, jól tartja magát, gyereket nem akar, tehát nem fog leamortizálódni, vagy átváltani anyaszerepbe...utazni szeretne, jól érezni magát a férfival, akinek mindent megadna. De hát ugye nem váltok el...mert...tudjuk a szöveget, a gyerek meg az anyagiak, meg a 10 év.

Szóval ennyit erről. Privátot nem kérek, most már randizgatok a "maradék" egyikével.

júl. 25. 16:11
 17/50 anonim ***** válasza:
Igen.
júl. 25. 16:11
 18/50 anonim ***** válasza:
68%
Jó szar lehetsz az ágyban hogyha az asszony már hallani sem akar rólad. Ha a következő nővel sem leszel lepedőakrobata,már pedig nem leszel,mert aki szar az egyik nőnél az szar az összes többinél is,akkor megint ez lesz a vége. Meg kéne tanulni b@$zni már így 45 éves fejjel.
júl. 25. 16:16
 19/50 anonim ***** válasza:
83%

16#"Közben meg itt van egy csomó szingli nő hatalmas libidóval, aki jól főz, anyagilag teljesen önálló, edz, jól tartja magát, gyereket nem akar, tehát nem fog leamortizálódni, "

Egyrészt ez nem igaz.

Akikről írsz, a nők 4-5 százaléka, nincs csomó ilyen.

A legtöbb vagy leamortizált, semennyire sem igényes, esetleg igényes, vagy szép , csinos, de amolyan szingli, menedzser típusú hölgy, aki szép, de otthonra szinte senkinek sem kéne.

És még valami, a legtöbb 30-40 és nőt, aki akkor már 10-20 éve egy párkapcsolatban, több gyerek után elhagyják érdemes egy kicsit kívülről is nézni, a legtöbb ugyanolyan hibás, mint a férfi, aki elhagyta

Egy kapcsolatot ketten lehet felépíteni, ugyanúgy ketten lehet tönkretenni is.

Ezzel szemben ott vannak azok a nők, akiket megbecsülnek, akár gyerekes, akár nem. Nem kell két diploma ehhez, vagy milliomos szülők, hanem józan paraszti ész, és intelligencia.

Ők tudnak szeretni esx éppen ezért őket is szeretik.

Miért?

Mert annyi megbecsülést kapsz, amennyire önmagad becsülöd, de nem egóból...

júl. 25. 17:41
 20/50 anonim ***** válasza:
85%
19, ok, a válaszomból (#16) ennyit cáfoltál meg, hogy nem vagyunk sokan. Ettől függetlenül mindent amit leírtam igaz. És szerintem elég elkeserítő, hogy emberek nem tudnak egymásra találni és maradnak boldogtalanok amiatt, mert rengetegen inkább egy rossz házasságban vergődnek megkötve. És sokan még erősítik is ezt bennük, hogy "cseberből vederbe" a másik sem lesz sokkal jobb...ugyanmár. Sőt még biztatják is sokan egymást a férfiak, hogy inkább szeretőzz. Ez tipikusan a ne változtass az életeden nehogy már neked jobb legyen, mint nekem.
júl. 25. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!