Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haikon12 kérdése:
Nem enged el? Most mihez kellene kezdenem?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal, de bennem már egy ideje körvonalozódott, hogy nem vele képzelem el a jövőmet. Együtt élünk, és nagyon sokat is veszekszünk. Az egyik ilyen alkalomkor, megmondtam neki, hogy ennyi vége, de nem akarta meghallgatni. Azt mondta ez csak a vita miatt van. Hiába mondtam neki, hogy ez egyáltalán nem így van. Azóta pedig folyamatosan kikényszeríti belőlem, hogy azt mondjam neki, hogy szeretem stb. Nem akarom mondani, mert nem szeretem már, de nem akar elengedni. Nem tudom mit kellene csinálnom.júl. 23. 07:16
11/12 Senior Séf válasza:
Én úgy látom, önálló lépésre képtelen rinyagép vagy.
12/12 anonim válasza:
Persze, fotelből könnyű megmondani, hogy mi a logikus lépés, de teljesen más a helyzet ha benne vagy. Érzelmek, megfélemlítés, manipuláció... Nem egyszerű dolog.
Először is támaszkodj a barátaidra. Valakinél csak meghúzhatod magad egy ideig (én is így "csöveztem" egy felújítás alatt álló töküres lakásban, abban a helyzetben még egy palotánál is jobb volt) amíg megléped a következő lépést.
Válási papírokat egyedül is intézheted, nem kell tudnia amíg az orra alá nyomod, ha félsz tőle.
Ha agresszív, én lehet hívnék erősítést - barátokat, barátnők pasijait, akár egy járőrt - és azok jelenlétében adnám oda.
Kemény, nehéz dolog, de meg lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!