Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exed társkereső rendezvényeket kezdene el szervezni (úgy, hogy ő is keres és neked sincs senki új), elmennél?
Engem egyáltalán nem érdekelnek a társkereső rendezvények, akkor se mennék el ilyesmire, ha valami random ember rendezné, sőt, akkor se ha valami világsztár.
Az exeim meg még annyira se érdekelnek, mint ezek a rendezvények :D
Mindenképpen elmennék.
Sőt.
Én hiányolom, hogy ez senkinek nem jut eszébe.
Rengeteg magányos ember van.
Lehetne csinálni pl a sport csarnokban havonta egyszer valamit.
Ott ősszejönne mondjuk 80-100 nő, ugyanennyi férfi, és lehetne ismerkedni.
Nem mondom, hogy mindenki megtalálná, mert olyan nincs, de hogy egy 15-20% egymásra találna, ebben biztos vagyok.
Kort nem határoznék meg, mert ugye ma már minden játszik.
Fiatal lány idős ffi t keres, idős nő fiatal kandúrt, meg ilyenek.
Ott lehetne beszélgetni, társalogni, és biztos vagyok benne, hogy sok sok kapcsolat kiakakulna.
Sajnos a Lidl be, meg a Sparba, senkinek nincs a homlokára írva, hogy társat keres.
Egy kitűzőt egyébként jó lenne bevezetni, de erről itt már volt szó.
Mondjuk aki társat keres, annak lenne a mellkasán egy kis zöld színű kitűző, aki nem, annak piros színű.
Aki bizonytalan, mert rossz kapcsolatban él, annak sárga, aki a saját nemét keresi annak szivárványos színű.
Így olyan egyszerű lehetne minden.
Kedves kérdező, ez tényleg így van.
A magányos, társkereső embereket iszonyatosan kihasználják főleg a neten.
A társkereső oldalakon mindenféle jobbnál jobb nő rád írogat, egészen addig, amíg be nem fizeted a tagdíjat.
Amikor befizetted, érdekes módon utána mind eltűnik.
Általában "beépített" ügyeletes jó nők vannak mindenütt, akik addig foglalkoznak veled, amíg nem fizetsz.😭
Egyértelmű.
Minden esélyt meg kell ragadni.
Mindegy ki szervezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!