Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nőként meddig hiányzott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként meddig hiányzott az exed, mikor te szakítottál vele? Gondoltál rá, hogy újra kezdenéd vele?

Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 12:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítottam, okkal. Nem hiányzott egy percet sem, sosem gondoltam hogy újrakezdeném.
2021. szept. 17. 13:07
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Sokáig hiányzott. Újra kezdeném vele ha engedné.
2021. szept. 17. 13:08
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem kezdeném vele újra. Sajnálom azt a nőt, aki majd a nője lesz...
2021. szept. 17. 13:26
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Én egyszer szakítottam, akkor már eléggé ki voltam ábrándulva a csávóból. Szóval nem hiányzott utána. A szex, meg maga az érzés, hogy van valakim, az igen. Ezért mikor feldobta, hogy szexelnénk-e még, akkor párszor belementem, de rájöttem, hogy ez neki csak nehezebbé teszi az elengedést, engem meg még mindig idegesít benne ami addig is. Szóval ezt is beszüntettem. Soha nem kezdeném vele újra, nem hiába szakítottam.
2021. szept. 17. 13:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Max 2 hétig

Gondoljon rá a halál, ha én szakítok, azt nem unalomból teszem, hanem nagyon komoly okai vannak.

2021. szept. 17. 13:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy exem van, akivel boldogan újrakezdeném és három, akiknek csak sajnálni tudom a leendő párjaikat.
2021. szept. 17. 13:52
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Eleinte nem éreztem hogy hiányzik mert össze voltam zavarodva. Aztán kb. 2 hónap után voltam úgy vele hogy rajöttem hogy nem akarok nélküle élni.
2021. szept. 17. 14:24
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Hiányoztak a közös emlékek, ő maga nem.

Eszem ágában nem volt újrakezdeni vele.

2021. szept. 17. 15:57
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
A sajnálat ne tartson össze vele!
2021. szept. 17. 16:44
 10/17 anonim ***** válasza:
28%
Szia! Eddig minden partneremmel en szakitottam. Van olyan akire kesobb En irtam ra (kb. 1 ev mulva), hogy targyaljuk ezt ujra. :) Es szamtalan alkalommal elofordult visszafele. Volt, hogy bankottam, foleg akkor amikor nem az en dontesem volt, hogy kimondom-e eg veled, de sosem telt ez tobb idobe, mint a kapcsolatunk idejenek fele. Viszont mindig nehezen vagtam bele uj kapcsolatba es sokaig nem is keresgeltem egy-egy szakitas utan. Nekem nagyon bevalt, h ha hianyzik vki (elo vagy holt) akkor ragondolok, rengeteg szerdtet es erot kuldok neki es aztan eluzom a fejembol. Igy nem faj annyira es a mereg sem emeszt egy eleten at. Probald ki ha gondolod. :) 23/L
2021. szept. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!