Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként meddig hiányzott az exed, mikor te szakítottál vele? Gondoltál rá, hogy újra kezdenéd vele?
Volt akinek nagyon örültem, hogy vége lett.
De mivel egy hirtelen ember vagyok, sokszor váltakozó hangulattal így több volt akit elkuldtem es megbantam. Olyan dolgokért amik azért megbeszelhetőek rögtön ellokom a masikat, tiszta fejjel meg megbanom.
Amig nem lett masik pasi az életemben.
Exeimrol arra gondoltam csak, hogy akkor az egész kam volt esetleg, hogy ma nem jár velem, meg szakitott es plane ki se akarna soha békülni.
Valahogy olyan érzésem van sokszor, hogy aki valoban szeret akinek valoban számítok, azzal sztem nincs vége. Es aki szakit sztem az valojában soha nem szeretett, vagy soha nem köteleződött el mellettem és féllabbal az végig kint volt a kapcsolatbol es nyitott szemmel járt, csak elvolt velem, átmenet voltam neki.
Szoval amikor meglátom vkiben szakitas után azt, hogy hideg kimert közömbös mintha soha nem is lettem volna neki, akkor az úgy valahogy átirja nekem az addigi kapcsolatomat is vele. Hogy az emlékek élmények ezek szerint csak nekem bírtak jelentőseggel, neki nem, a tervek célok csak az én terveim celjaim voltak csak, es neki nem, nem nehéz odáig kilyukadni, hogy akkor a kapcsolatban is valojában csak én szerettem, ő meg nem.
Olyan érzés gondolatok vannak csak bennem, hogy valojában en mellette is csak egyedul voltam akkor a kapcsolatban. Es csak én vittem a hátamon azt.
Folyt Akiben szakitás utan viszont azt látom, hogy el tud még érzékenyulni, vagy át tud még érezni egy egy emléket, vagy őszintén érdekli, hogy vagyok, esetleg lelki támasz is marad nekem valahol,(nem sajnalatbol hanem oda vissza van koztunk az a plusz tekintettel a multunkra, hogy mi valaha összetartoztunk), nem hagy az életben hirtelen csak ugy totalisan lesz.rva, na ilyeneknél erzem azt, hogy valojában ő szeretett, akarhatta, csak elromlott, igy alakult hogy egyutt nem megy.
Szoval szakitasok után mondhatni akkor látom meg az ex valodi arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!