Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti kezdenétek újra exekkel?
Figyelt kérdés
Végül is nem rólam lenne szó hanem öcsémről. Az a helyzet hogy már 3,5 éve szakított a volt barátnőjével (3 évig voltak együtt), azóta neki is volt már más meg a csajnak is, és jelenleg most mindketten szinglik. Tegnap még a haverjai mondogatták neki hogy jól mutattak egymás mellett, és Ő is mondta hogy úgy érzi hogy köztük jobban megvolt a kémia meg az összhang, mint a következő csajával aki most volt neki nemrég. Nagyon úgy néz ki rajta hogy bánja és mondta is hogy lehet visszafogadná. Számomra mondjuk fura lenne ez nagyon mert egyrészt elvileg Ő mondta ki anno hogy vége és most így 3,5 év után jut ez eszébe, másrészt meg nekem nem volt szimpi a volt barátnője. Bár tudom hogy ehhez semmi közöm hogy kivel jár, csak azért mondom mert én exekkel nem kezdenék újra az 100%. Pláne nem úgy hogy én mondtam ki anno hogy vége. Ő 24/F, én 28/N2023. dec. 10. 19:59
3/11 A kérdező kommentje:
Ugye kedves 1-es? Ráadásul azóta nem is beszéltek. Teljesen megszakítottak egymás között mindent, azt most meg 3,5 év után bánja meg.....😁
2023. dec. 10. 20:06
4/11 anonim válasza:
(#1)
"és Ő is mondta hogy úgy érzi hogy köztük jobban megvolt a kémia meg az összhang, mint a következő csajával aki most volt neki nemrég."
Ha annyira meg lett volna, akkor még most is együtt lennének.
Én ezt mondanám neki. Meg azt, hogy az idő megszépíti még a sz.r emlékeket is. De, ahogy a #2 is írja valamiért vége lett, erre kell gondolni. Elég nonszensz lenne szerintem majdnem 4 év után felbukkani, semmi értelme.
5/11 anonim válasza:
De nem te fúrtad ki anno a csajt? Mert egyébként hugicák, stb családtagok szoktak ilyet csinálni. Mert az nem szép dolog, ha ilyenek miatt is lett vége lehet megér egy próbát, nem neked kell szimpatikusnak lenni a csajnak hanem neki.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem kedves 5ös nekem semmi közöm ehhez. Én természetesen ezt nem mutattam ki egyikőjük előtt se hogy nem szimpatikus. Öcsémnek lett belőle elege mert a vége felé már mindenért vitázott vele a lány, azért is ha nem tudott vele lenni valami miatt az öcsim, stbb.. Tehát a csaj volt inkább a ludas hogy nagyon ki akarta öcsémet sajátítani, és a drága öcsinek ebből lett elege.
2023. dec. 10. 22:05
7/11 A kérdező kommentje:
Még valami. Amúgy anyukánknak se volt szimpi, mert ő szerinte is túlságosan kisajátította az öcsit, meg eleve túl elkényeztetett volt a leányzó. Sőt öcsémnek is elege lett ebből, illetve anyukánk is bíztatta hogy hagyja ott mert már mindenért csak vitázik vele, meg kisajátítja.
2023. dec. 10. 22:13
8/11 A kérdező kommentje:
Jaj azt még lehagytam hogy Én tényleg nem szóltam ebbe egy szót se.
2023. dec. 10. 22:15
9/11 anonim válasza:
HA mindkét fél úgy gondolja "újráznak" akkor van értelme, amúgy meg nem. Csak az egyik félnek kajtatni az ex után csak lejáratja, megalázza saját magát. Legyen már az öcskösnek töke!
10/11 anonim válasza:
Van egy akivel igen, mert ott a távolság miatt lett vége. Egyikőnk se volt olyan helyzetben akkor, hogy költözni tudjon, de ennek 10+ éve, azóta szerintem ez már megoldható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!