Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha holnap elhagyna a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha holnap elhagyna a párotok, mikor kezdenétek neki új párt keresni?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha holnap elhagyna (nem valószínű) akkor holnapután mindenképp szétnéznék a felhozatalt illetően...:)
2019. szept. 15. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Soha többé. Nekem ő a másik felem.
2019. szept. 15. 22:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

#2: Akkor nem lépne le.

Szóval ha lelép, akkor akár másnap. De lehet nem keresnék egy darabig. Én jól elvagyok egyedül is.

2019. szept. 15. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Úgy gondolom sokára, hónapok múlva, főleg azért, mert ha nagyon a padlóra küldene a gondolat, hogy ha vele nem működött, akkor kivel fog, alkalmas vagyok-e egyáltalán egy kapcsolatra. Plusz úgy érzem, mindenkit hozzá hasonlítgatnék akaratlanul is a fejemben, ami szerintem nem egy egészséges párkapcsolat kezdete lenne.
2019. szept. 15. 23:10
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem érdekel már ez a téma a gyakorlatban, úgyhogy nem keresnék.
2019. szept. 15. 23:21
 6/13 peca1000 ***** válasza:
89%

Miért keressek az exemnek párt?

Ha elhagy, keressen ő saját magának.

2019. szept. 15. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
1 évig fix h nem keresnék senkit, hogy a sulira koncentrálhassak
2019. szept. 16. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Másnap és ezerrel!

Nem fogok még egyszer idegileg rámenni egy szakításra!

A hiányt akkor érezzük a legkevésbé, ha azonnal pótoljuk!

2019. szept. 16. 03:37
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Csak én nem értem, h miért kellene nekem párt keresni az exem számára...? xD Elég fura gondolat...
2019. szept. 16. 06:06
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Ja basszus, most esett le, a “neki” itt nem személyes nm, hanem a “nekikezd” igéből maradt ott... xD Bocsi!

Hát valszeg akkor, amikor sikerül lezárni magamban/túllenni rajta, ez lehet fél év, lehet 2 év, vagy több... nem igazán lehet előre megjósolni.

2019. szept. 16. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!