Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kereshetnék úgy párt hogy most szakítottunk és nekem ő volt a tökéletes a hibáival együtt?
Nem tudom h találok e még ennyire mély érzésű srácot, akinek ennyire fontos vagyok.
Tudok ismerkedni, szeretni is tudok mást is, de azt hiszem ennyire mint őt senkit... valami tipp hogy hogyan felejtsem el? Miért fáj ez ennyire?
A kérdés az volt, hogyan kereshetnél párt...
Nem értem, miért foglalkoztat ez, hiszen azt írod, hogy "most szakítottunk". Ráérsz a társkereséssel, először dolgozd fel a szakítást, tedd magad rendbe és aztán indulj neki. Remélhetőleg akkor már nem lesz benned ez a hasonlítgatás, és nem az exed tulajdonoságait fogod keresni másban.
Most akkor mély érzésű vagy kőszívű? A kettő üti egymást...
Ha mindketten szeretitek egymást akkor meg kellene ezt beszélnetek. Bár aki igazán szeret az nem szakít azonnal.
Amúgy meg ne akarj egyből más karjába rohanni. Előbb dolgozd fel őt, és csak mikor már nem fáj a hiánya, akkor lépj tovább.
"A legcsodálatosabb nő, akivel valaha is találkoztunk, mindig az, akivel éppen szakítottunk." J. Renard
Szerintem ezt nem kell tovább magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!