Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napos szakítás után ti mikor kezdenétek el ismerkedni?
Ez mindenkinél más, van aki szakít és végre úgy érzi...hogy megszabadult egy hatalmas tehertől és végre szabad végre azt csinál amit akar , és akár ismerkedni is elkezd már 2-3. nap :)
Van aki nem.
Ezt te tudod.
A lány facebookon közölte velem, hogy hagyjuk a dolgokat reggel 9 körül.
(Kb 1,5 hónapja ismertük egymást és nagyából 2 hete voltunk együtt, de nem mondtuk ki csak úgy viselkedtünk)
Aznap este újból letöltöttem a tindert és 2 lánnyal le is beszéltem egy találkozást.
3-4 héttel a szakítás után már együtt voltam a mostani barátnőmmel. Úgy hogy tudtuk hogy gyorsan haladunk, de kimondtuk hogy együtt vagyunk.
Szóval nem érdemes várni. Ha te szakítasz okkal szakítottál így egyértelmű a tovább lépés, ha téged dobnak meg sokkal jobb gyorsan túllépni mint a saját gondolataiddal kínozni magad hetekig, mert nincs más az életeben akire romatikus szemmel tudnál nézki.
Volt olyan szakításom, ami után már aznap randiztam, pár napra rá szexeltem is, kapcsolatom ugyan csak 2 hónappal később lett, de a lényeg, ismerkedtem.
És volt a legutóbbi, ami után ugyan 2 hónappal megpróbáltam, de nagyon nem álltam rá készen. Majdnem 1 év eltelt a szakítás és a jelenlegi kapcsolatom között, mert az nagyon megviselt, pedig lényegében én szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!