Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy anyagi különbség miatti megcsalással mit kezdenétek?
XD
Ha nem akarsz szakítani, akkor te vagy a legnagyobb bohóc a világon. Tudomásul kéne venni, hogy hiába keresne többet akkor is megcsalt volna. Az csak egy ürügy, hogy azért történt merthogy nem érzi magát férfinak. Ha őt tényleg zavarná, hogy többet keressel egyáltalán össze se jött volna veled, vagy szakított volna veled! Nyugodtan maradj vele, ha neked jó bohócként létezni, de ugyanúgy megfog csalni azzal a nővel IS! Hiszen még mindig többet keresel, mint ő. XD
"de most egyszer mégis beadta a derekát, hátha akkor lenyugszik"
Remélem, te is érzed, hogy azért ez a mondat majdhogynem nevetséges. Ha szeretem a párom és komolyan gondolom a kapcsolatot, akkor nyomulhat rám bárki, nem azzal állítom le, hogy lefekszem vele, hanem határozottan közlöm vele, hogy hagyjon békén, mert esélye sincs. Sőt, ezzel nem hogy leállította, csak olajat öntött a tűzre a másik félnél, akivel megcsalt.
Azt elhiszem, hogy bántja az önérzetét, hogy te többet keresel, de ez nem lehet mentség arra, hogy megcsalt, válaszd ketté a két dolgot!
Ne haragudj, lehet, hogy egy átlagos hónapban több, mint a tízszeresét megkeresed annak, amit én, de ettől függetlenül nagyon butácska vagy.
Az, hogy elnézel egy megcsalást, rendben van. Bár én azt mondom, hogy aki tényleg szeret, az még akkor sem fog félrelépni, ha veszettül áll a farka valakire, inkább kimegy a retyóra, kiveri, és lenyugszik. Ez a másik lenyugtatása miatti félrelépés meg a legbénább kamuk egyike. Ugye azért ezt te sem hiszed el? Kíváncsi lennék, ő mit szólna, ha neked lenne egy zaklatód, te meg ahelyett, hogy ignorálnád, inkább szétteszed neki a lábad, mert "hátha így lenyugszik". Nem tudom, mi a nagyobb gáz, az, hogy ő ezt a sületlenséget adta be neked, vagy az, hogy te ezt elhiszed?
Ettől függetlenül, ha ezen túl is léptek, mindenképp rendet kellene tenni a fejekben. Elsősorban az övében. Ez egy érzelmileg nem túlfejlett egyén, aki még leragadt a négylábú emlősök körében látott dominanciaharcok szintjén. Ezen persze lehet fejleszteni, de ehhez már inkább egy szakember kéne, mert nem hiszem, hogy te laikusként képes lennél egy ilyen embernél változást elérni. Ő meg magától még valószínűtlenebb, hogy érdemben változzon. Ha pedig nem kezdetek ezzel valamit, akkor ez maradandóan rá fogja nyomni a bélyegét a kapcsolatotokra.
Ettől függetlenül nálad is érzek némi ellentmondást. Az nem zavarna, ha minimálbért kapna, de az igen, ha kockáztat? Akkor te miért nem hagyod ott a vállalkozásodat, ami köztudottan egy kockázatos terület, egy alkalmazotti állásért? De mindegy, nem is ez most a lényeg.
Olyan pedig, hogy nagy anyagi különbség miatti megcsalás, egész egyszerűen nincs. Ha szeretek valakit, akkor nem fogom megcsalni. Ezek az indokok meg rémesen bugyuták. Azért, mert az a nő kevesebbet keres? IQ-nuku dedós dominanciajáték, aminek semmi köze az érzelmekhez. Ha pedig annyira szeret, akkor nem fog megcsalni. Vagy lehet, hogy mégsem szeret annyira? Perszee, egy kis sírással levett a lábadról, és iszod a szavait. De ennyire ne legyél már naiv butuska!
Hogy hasonló helyzettel én mit kezdenék? Azonnal szakítanék. Nem állítom, hogy egy megcsalást még ne tudnék elnézni, bár továbbra is azt mondom, hogy ha valaki szeret valakit, és mindkettőnk értékrendjében a monogám párkapcsolat szerepel, akkor ilyenbe egész egyszerűen nem fog belemenni. De ha ehhez még hozzáadjuk azt, hogy értelmileg és érzelmileg sekélyes az illető, teljesen más értékrenddel, mint az enyém, és talán a legfőbb ellenérv, hogy semmibe veszi azt, amit mondok, kvázi nem bízik bennem, nem hiszi el azt, hogy nekem nem a lóvé a fontos, az végképp aláássa a kapcsolatot. Talán még a hűségnél is fontosabb a bizalom és a tisztelet. Ha én elmondom neki, hogy nekem mi a lényeges, és mi nem, erre pedig neki az a reakciója - még ha így nem is mondja ki szóban -, hogy márpedig ő nem hiszi el, és ő jobban tudja, hogy én mit gondolok, na, ez olyan dolog, ami nekem baromira nem tolerálható. Egy kapcsolatban én elvárom az őszinteséget, és azt is, hogy a másik elhigyje, hogy őszinte vagyok. Ha ez nincs meg, akkor az nem párkapcsolat.
#4: Hiába megy szakértőkhöz nem fog rajta segíteni. Mert a párja ha nem tud túllépni azon, hogy kevesebbet keres úgyis újra hűtlen lesz. Tegyük fel a kérdező felmond és olyan helyre megy dolgozni ahol ugyanannyit/kevesebbet keres. Segítene? Egy ideig, aztán jönnének a szemrehányások a kérdező részéről is. Ismét megcsalás fordulna elő lehet az ő oldaláról, lehet a párja tenné azért, mert ő lenne a hibás, hogy kevesebb pénz. Vagy amiatt hogy elnézte egyszer, még ferfiasabbnak akarná magát érezni, hiszen több nő adná az érzést neki.
Na de a kérdező dönt, én komplexusos, irigy senkivel nem is lennék egyáltalán kapcsolatban, pláne nem adnék neki újabb esélyt félrelépésre.
"Állítása szerint folyamatosan nyomult rá a csaj, mindig ignorálta, de most egyszer mégis beadta a derekát, hátha akkor lenyugszik."
Én még ezt sem hiszem el, kevés nő kezdeményez indok nélkül, a partnere adott neki jeleket, hogy vevő rá, egyáltalán nem adta be a derekát, hanem irigységből bosszút állt a kérdező, hogy neki is rossz legyen.
Majd később jön ismét kifogás hogy miért csalja meg és meg is fogja tenni, mert egyáltalán nem szereti, tiszteli a kérdezőt.
Elég himsoviniszta hozzáállás hogy neki kellene többet keresni, hogy jól érezze magát.
És milyen vállalkozást akar? Miből? A te pénzedből?
"Utána nagyon megbánta, nem is bírta magában tartani sokáig. Most döbbent rá, hogy mennyire szeret, sosem akar elveszíteni, de sokkal jobban érezné magát a bőrében, ha többet keresne nálam."
Eljátszotta, hogy mennyire áldozat, sőt téged hibáztat, te vagy a bűnbak, hogy miért hűtlenkedett. Manipulál ezerrel. Azért mondta el, hogy a nő ne borítson, hidd el ha nem kellett volna neki a nő mégcsak flört se történt volna nemhogy több (véglegesen szex). Mivel tudta hogy csekély az esély rá hogy nem derülne ki inkább elmondta, de persze továbbra is kezelgetni fogja a munkatársát és még másokat is.
"Nagyon élvezte a programokat, látszólag boldog volt, de utána itthon kibökte, hogy meg sem érdemelte, hogy ennyit költsek rá."
Biztos hogy egyetlen egyszer csalt meg? Mibe fogadunk hogy már történt köztük valami (csók, tapi)/szex és csak most árulta el, mert a nőci megfenyegette? Bár nem sokat számít, gondolkodás nélkül másba rakta és fogja, mert rosszul érzi magát, mert nem lehet férfi.
Még a megcsalást is úgy tálalta, hogy benned keltsen lelkiismeret-furdalást, amiért többet keresel, mint ő.
"Bocsáss meg, hogy megcsaltalak, de a te hibád!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!