Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség aközött hogy hogyan csal meg?
Nem hiszem, hogy ennek van jelentősége. Van akinél annak még van, hogy egyszer vagy többször, de független a körülményektől, nem szokták díjazni.
32/f
Nincs olyan, hogy kevésbé fáj. Az, hogy ki mit bocsájt meg szintén egyéni és egyedi.
Én egyszer megtettem, többször nem fogok, ezt tudja ő is. (Ugyanaz volt a harmadik, érzelem nélkül.)
/Az önbecsülésem köszöni jól van, még mielőtt bárki kommentelne, vagy privátolna ezzel kapcsolatban./
Nincs különbség. Ha valaki monogám kapcsolatot tartja elfogadhatónak, akkor egyetlen megcsalás is megcsalás. Nincsenek szürkeárnyalatok.
Megbocsájtani pedig kötelező. Ez feloldozza a benned rejlő sértettséget, és lehetőséget ad a továbblépésre. Következmény nélkül hagyni viszont tényleg nem lehet, nyerje el méltó büntetését!
Aki azt mondja, hogy nincs, gondoljon bele. Pl 15-20 éve házasok, egyik fél megbotlik, megcsal, kiderül...felrúgsz mindent egy botlás miatt? Vagy megpróbáljátok megbeszélni?
Vagy pl 15-20 éve házasok, és kiderül, párodnak viszonya van öt éve ugyanazzal, ez öt év hazudozás, átverés...itt már nincs mit megbeszélni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!