Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szerető és barátnő között?
A férfinek családja van. Elmondaná valaki, hogy mik a különbségek ha az illetőnek a felesége mellett a barátnője vagy, vagy csak a szeretője...
Egyáltalán van e különbség?
itt a barátnő is szerető a feleség szemében...
szerintem a megnevezés azért fontos, mert a szeretőtök szexet akar és/vagy gyengédséget vagy amit nem kap meg otthon, de UTÁNA hazamegy...a barátnővel meg tervez az ember, és előbb utóbb ő lesz a feleség...
de szerintem mind2 gerinctelen, a barátnő és a férj is...
22F
Ennyi hūlyeséget, ilyen alpárian régen olvastam.
Az egyszerü gondolkodást ugy hivják, hogy primitiv.
Márpedig ti roppant leegyszerüsitve látjátok a dolgokat. Elég régóta vagyok házas. És igen. Van barátom aki mellesleg nő. Nem mondhatom másként! Barátnőm. Egyszerüen jókat tudunk beszélgetni, jól érezzük magunkat egymással.
És a feleségem tudja. Megérti, hogy miről van szó.
E roppant leegyszerüsitett hozzászolásaitok alapján a probléma a ti fejetekben van!
1-es: nem szajha akkor, ha a pasi legtöbbször surmón hazudik neki és manapság egyre rámenősebben hazudnak. Igazi Frankeinstein kell legyél már manapság nőként ahhoz, hogy rágyere Fél Szavakból, hogy ennek a bunkónak családja van és ezt sokáig titkolta.
Rendkívül pszichopaták is egyben a félrelépő családos férfiak, nem csak kettyinthetnékük van, nem kell őket sajnálni egyáltalán.
Ezesetben:
1. barátnő: érzelmileg is kötődtök egymáshoz már egy idő után, mert valószínűleg a férfi olyan törődést, figyelmességet kap tőled lelkileg is, amelyet a feleségétől soha - amúgy ki tudja miért és hogyan házasodtak össze, ez hosszú story.
2. szerető: legtöbbször érzelem mentes, többszörös alkalmi szex.
Mindkét esetben az korrekt, ha a pasi elmondja egyenesen, hogy mit szeretne, nem pedig surmóskodna, majd azután kétszínűen somfordálna.
A feleségemm mellett a barátnőm a barátnőm. Nem szexelek vele.
Ha szeretőm lenne akkor d.gnám.
Én is érzelmi szinten tennék különbséget, esetleg a közös tevékenységekben. Ha "barátnőt" tart a felesége mellett, akkor ott szívesen tölt vele több időt, nem csak szexelni járnak össze, hanem rendesen elviszi randizni, minőségi időt is együtt vannak. A szerető esetében ez az együtt töltött idő lekorlátozódik a szexre, és a kötelességből esetleg illemből rádobott egy-két óra plusz időre szex előtt/után.
Páran ahogy látom, félreértették a kérdést, nem baráti kapcsolatról van szó férfi és nő között, ahol a férfi családos, hanem párkapcsolatról, amit a férfi a feleség mellett tart. A kérdés csak az, hogy ez a párkapcsolat valóban olyan-e, mint egyébként feleség nélkül, átlag embereknél szokott ("járás"- itt mondanám a barátnőt), vagy simán csak összejárnak dugni (szerető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!