Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a 6 év kor különbség, meg 325 km távolság köztem és a barátnőm között? 19/F
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 10:32
1/14 anonim válasza:
remélni merem, hogy a barátnőd 25, és nem 13
2/14 anonim válasza:
A 6 év nem sok, a 325km kibacott sok.
("csók, puszi, kézen fogás" O.o)
3/14 A kérdező kommentje:
30,9 km nem kevés távolság szerelembe?
2013. nov. 24. 10:37
4/14 anonim válasza:
az a 31 km az jó.. na de 325.. mélyen a zsebedbe kell nyúlnod az úti költség miatt
5/14 anonim válasza:
Milyen 30,9??? Mi a faszról beszélsz te most egyáltalán?:'D
Megosztanád velünk, ha már tőlünk kérdezel?><'
6/14 anonim válasza:
Egy valódi szerelemben ez nem akadály.
7/14 perfect li(f)e válasza:
Csak engem aggaszt,hogy a kérdezőnk figyelmen kívül hagyta az első válaszolót?:o Nekem is ez volt az első gondolatom egyébként..:)
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszolók. Sok 30 és a 325 km távolság,barátságba vagy párkapcsolatban, meg 6 év kor különbség is sok-e.
2013. nov. 24. 14:56
9/14 anonim válasza:
Bocs, az utolsó mondatod értelmét vesztette. Megtennéd, hogy leírod HELYESEN?
10/14 anonim válasza:
Hát ha 13 akkor tökmindegy h a szomszédba van e vagy nem... Akkor inkább a magány, de hát kinek mi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!