Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 7 év kor különbség, és 50-55 km távolság, egy 18 éves fiú és egy 25 éves lány között?
Nézd, ez egyénfüggő. Mindenki döntse el maga, hogy mennyire érett személyiségileg 18 évesen. Én még nem voltam érett, rengeteget változtam azóta.
Én ekkoriban 15-17 éves lányokkal ismerkedtem, én jól éreztem magamat velük. El nem tudtam volna képzelni, hogy mit kezdjek egy 25 éves érett nővel.
De lehet, hogy te sokkal érettebb vagy személyiségileg mint én voltam, és egy komoly nőt akarsz magad mellé.
Nem, egyáltalán nem sok... Magadra hallgass, a szívedre, s ne másokra.
Figyelj, bár korilag nem ideillő dolog.. DE ha az 56 éves apám elvan a tőlünk 125 km távolságra lakó barátnőjével, akkor te miért ne lehetnél el azzal, aki csak 50 km lakik?
Basszus, az nem táv.
És megjegyzem majdnem minden hétvégén lemegy hozzá, mert megteheti.
Lassan, azt hiszem másfél éve vannak együtt.
Továbbá bocs, más részről a kor...
NEM SZÁMÍT! Annyira idiótának tartom, már bocs, tisztelet a kivételnek.. Hogy sokan a kor miatt nyavalyognak..
Emberek, minden normális csaj foglalt.. Adjatok már esélyt a 20 éven felüli normális srácoknak... Mert így sincs lehetősünk csak úgy összejönni valakivel.. Ritka az ilyen korba az, aki szabad még..
Meg amúgy is, nem számít a kor annyira. Főleg nem 18 felett.. Felnőttek vagytok az Isten áldjon meg titeket.. Komolyan..
Nem jobb egy olyan srác mellett lenni, aki már dolgozik..
Legalább.. nem fog mindig a nyakadon lógni, sok előnye van ám a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!