Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magassag mennyire szamit? Mennyire elfogadott, stb.
Én 174 vagyok.. Mindig magas pasit akartam...
A férjem 4 cm-rel magasabb csak..nem zavar, de majdnem ezért nem hagytam hgy közelebb kerüljünk egymáshoz. Megbántam volna ha így teszek csak a köz véleménye miatt.
Alacsonyabb ne legyen egy férfi, de másnál ez sem zavar, az ő dolguk, de az alacsonyabb férfiak mellett debellának érzem magam, pedig a súlyommal nincs gondom...
Őszintén?
Régebben engem zavart. Én 165 cm vagyok, és 180 cm körüli pasik jöhettek csak szóba.
Már egyáltalán nem zavar, meg nem érdekel. Jó, nálam alacsonyabb ne legyen, de nem zavar, ha velem egymagas. :-)
Sőt, régebben a nagy darab, fekete hajú, barna szemű pasik tetszettek csak.
Pár hónapja jöttem rá, hogy már nagyon nem így van :-)
25N
Én kizárólag 167,5 centiméteres lányokkal kezdek. Általában mindig van nálam colostok, de ha véletlenül otthon felejtem és megismerkedem egy lánnyal és a szemmértékem megtréfál, másnap vagy harmadnap igyekszem lemérni őt tetőtől-talpig.
Fél milliméter még belefér, de ha magasabb vagy alacsonyabb az aranymetszésnél, akkor nem vagyok képes vonzódni hozzá.
Én 175 centi vagyok, a férjem 190. Nekem ez így tökéletes.
Volt már velem egy magas barátom, és 195 centis is. Alacsonyabb pasival nem jártam soha.
Tudom nem szép dolog, mert senki nem tehet arról, milyen magas, de engem zavar...nem érzem jól magam egy pasi mellett ha alacsonyabb...számomra az a férfias aki magas... nem tehetek róla.
De úgy gondolom, hogy akit nem zavar alapvetően, azt ne érdekelje hogy mások mit gondolnak:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!