Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz 3év 30cm?
Ugy 30cm hogy ő olyan 195..
Tippeket /videokat, képeket, oldalakat/ kuldjetek légyszi hogy hogy oleljem, csokoljam meg!:)
Ismerek egy srácot, köztünk is kb 30 cm magasságkülönbség van. Szerintem nem gáz, csak kellemetlen.
Múltkor is láttam egy lányt meg egy fiút, a srác nagyon magas vagyok, a csaj meg 16cm körül. Úgy nézett ki, mint ha csak az apa kísérné a kislányát az úttesten.
Állj lábujjhegyre, ő meg hajoljon le. :D
Jó na tényleg hülyén fogalmaztam de szerintem megertettetek.:D
És köszönöm.;)
A barátnőm és köztem is 30 cm van (188-158). Ő lábujjhegyre áll, én pedig lehajolok és magamhoz ölelem.
Csóknál karold át a nyakát, így is "közelebb tudod húzni magad", ha kényelmetlen, akkor a derekát - ha max 1 póló van rajta, akkor karmolászhatod is kicsit, én imádom. (Azért írtam a max 1 pólót, mert több ruha esetén, lehet nem érzi a karmolászást)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!