Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a 6 év kor különbség, meg 325 km távolság köztem és a barátnőm között? 19/F
Kedves kérdező! Azt hiszem, mindannyiunk nevében beszélek, ha azt mondom, hogy a kérdésed tök értelmetlen, és jó lenne, ha némi konkrétumot is leírnál! De úgy látom, te csak "write only" vagy, teljesen figyelmen kívül hagyod, hogy mit írnak, csëszel válaszolni a felmerülő további kérdésekre.
Továbbá amit írsz, az is teljességgel értelmetlen. Most attól eltekintek, hogy a mondatszerkesztésed és helyesírásod alapján egy 10 évet simán letagadhatnál, de azért törekedhetnél arra, hogy értelmesen, megérthetően írj! "Sok 30 és a 325 km távolság" -- Ez például mit akar jelenteni? 30 és 325? Hogy érted? Két személy között csak egy távolság létezik. Vagy egyszerre két csajjal kavarsz, és az egyik 30, a másik meg 325 km-re lakik tőled. Vagy netán össze kell adni a kettőt, és 355 km-ről van szó? Bár az eddigiek alapján nem tartom valószínűnek, hogy érdemben válaszolni fogsz, pedig jó lenne, megkönnyítenéd a válaszadók dolgát.
Egyébként a 30 km szinte semmi. A 325 már húzósabb, de én azt mondom, egy igazi kapcsolat ennél többet is kibír. Köztem és barátnőm között 500 km van, mégis már lassan egy éve szeretjük egymást.
A 6 év meg helyzettől függ, hogy sok vagy kevés. Alapjában véve azt mondom, hogy a szerelem nem a kortól függ, de azért nem mindegy, hogy 19 évesen egy 13, vagy egy 25 évessel kavarsz. Ha a lány 13 éves, véső soron ha nem dugod meg, törvényt nem sértesz, és attól nem félek, hogy agyilag érettebb lennél nála. Csak valószínűleg nem tudnád jól kezelni, hogy ő még jóval fiatalabb nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!