Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség az előre megfontolt kitervelt megcsalás és az egyéjszakás kaland között?
Az egyéjszakás is lehet előre megfontolt...
Összességében viszont egy hirtelen felindulásból elkövetett kaland abban más, hogy nincs folyamatos hazudozás a másiknak. Én voltam úgy "megcsalt" fél, hogy még szex sem volt, de folyamatosan éreztem az exemen, hogy valami nem stimmel, sutyiban telefonálgatott, váratlanul, átlátszó indokokkal lelépett, stb. A kapcsolatunkat csalta meg, a bizalmamat játszotta el, hiszen folyamatosan a szemembe hazudott.
Ehhez képest egy hirtelen jött lehetőség, ha nincs folytatása, és megbánással jár, az én szememben nem olyan vészes. Persze, rosszul esne nagyon, de van a kapcsolatnak olyan szintje, amikor meg tudnám bocsátani adott esetben. (Mondjuk egy 10 éves kapcsolatban, gyerekkel már nem olyan könnyen sértődik meg az ember...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!