Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a kettő között? 21L
1. Megcsalt a barátod/barátnőd.
2. Megszeretne csalni a barátod/barátnőd, de visszatartja, hogy te ott vagy neki. Ha nem lennél, azonnal belemenne, tehát: jó lenne, ha nem lenne barátom/barátnőm.
Utóbbi esetben nem meri meglépni a dolgot? Fél a következményektől, vagy mégiscsak szereti a barátját/barátnőjét. De ha szereti, miért szeretne mással lenni szexuálisan?
Szerintetek? Logikus ok?
Már egyszer feltetted a kérdést, és akkor is mondtam, hogy semmi különbség nincs a kettő között.
Mindkettő azt jelentené, hogy már nem szeret a párom, ergó felesleges lenne tovább együtt maradnunk. Akinek megfordul olyan a fejében, hogy megcsalja a párját, az már nem szerelmes, hiába hiszi azt. Maximum csak erős ragaszkodást érez. E tekintetben a valóságban és az elméletben való megcsalás ugyanaz.
1. Át lettem b**aszva, nem szeretett már. Közölhette volna h nem jó és akkro szakítsunk.
2. Szintén át vagyok verve hazudik nekem, egyszerűen fél szakítani, fél h egyedül marad ha a másikkal csak szex lenne. Kihasznál engem, érzelmileg, és lehet h biztonságilag is.
A legjobb dolog ilyenkor minden előtt szakítani.
Nemcsak szeretetet, de mély tiszteletet is érzek a feleségem iránt. Amíg én külföldön dolgozom, addig ő egyedül, segítség nélkül neveli a 3 iskolás/óvodás gyermekünket! Soha nem volt erőm megcsalni és sokáig nem is gondoltam rá.
El sem tudom képzelni, hogy bárkivel, aki szebb és fiatalabb "elmélyüljön" a kapcsolatom és felmerüljön bennem, hogy le kellene cserélni, mert azért az új, az mégiscsak valamiben más, frissebb, szaftosabb, energikusabb, karcsúbb vagy jobb az ágyban! Már régen eljutottam odáig, hogy meg sem kísérlek bármiféle kapcsolatot kialakítani. De szó, ami szó, megnézem és elábrándozom a fiatalságon. Aztán rájövök, hogy én ezen már túl vagyok. Megszereztem életem szerelmét és gyönyörű éveket/évtizedeket töltünk együtt! Arról nem is beszélve, hogy elásnám magam a gyermekeim előtt, "példát" mutatva nekik házasságból, apaságból és szeretetből!
45/F
Én annyit tudok, hogy amikor egyszer nagyon szerelmes voltam, rá se tudtam nézni más pasira, mert csak ő járt a fejemben, és nem kellett más...
De ha már nagyon régóta tart egy kapcsolat, előfordulhat, hogy megszokássá válik, és emiatt keresik az izgalmakat, az újdonságot a felek. De ha valaki ettől függetlenül azért szereti még a párját, akkor nem fogja megcsalni.
Ha már elképzelte vele akkor már fejben megcsalt.
Téged kedvel, fontos vagy, de ebben a kapcsolatban boldogtalan. Van olyan igénye amit te nem elégítesz ki.
Szimplán azért van veled mert kerüli a konfliktust veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!