Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nagy anyagi különbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy anyagi különbség miatti megcsalással mit kezdenétek?

Figyelt kérdés
Egyéni vállalkozó vagyok, egy átlagos hónapban 3-3,5 millió Ft-ot keresek meg. Rengeteget dolgozom, legtöbbször napi 12-13 órát (kivéve péntek), sokszor hétvégén is, tehát nem az ölembe hullik a semmiért a pénz. Legtöbben nem is tudják, nem vagyok az a típus, aki a jövedelmével vág fel. A pasim alkalmazott, sokkal kevesebbet keres nálam, havi 1 millió Ft kap. Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt, igazából az sem érdekelne, ha minimálbért kapna, őt ellenben nagyon. Bántja az egóját, hogy nő létemre ennyivel többet keresek, nem érzi magát mellettem igazi férfinak, ami az életünk minden pontjára kihat. Például augusztusban volt a születésnapja, amire megleptem egy bakancslistáján szereplő országba történő 2 hetes utazással. Nagyon élvezte a programokat, látszólag boldog volt, de utána itthon kibökte, hogy meg sem érdemelte, hogy ennyit költsek rá. Nekem ez egyáltalán nem teher, szívből tettem. És nem, egyáltalán nem zavar, ha ő ezt nem tudja viszonozni. Ott tart, hogy fel akar mondani a munkahelyén, elege van az alkalmazotti létből, inkább saját céget szeretne, hogy több pénze legyen. Erre mondtam neki, hogy ezt alaposan át kellene gondolni, a biztosat a bizonytalanért én nem hagynám ott. Megszámlálhatatlanul sokszor elmondtam neki, hogy nekem nem attól férfi valaki, hogy mennyi pénzt hoz haza, gondoljon bele, hogy sokan az ő fizetésére is irigyek, mert bizony vannak olyanok bőségesen, akik nála is sokkal kevesebbet keresnek. 2 napja a kedvenc ételemmel várt haza (általában ő ér előbb haza), ami szokatlan volt, mert ritkán szokott főzni. Leültünk enni, majd a semmiből elkezdett sírni, de annyira, hogy fél óráig nem is lehetett szólni hozzá, sosem láttam még ennyire szomorúnak. El sem tudtam képzelni, hogy mi történt, nem mondott semmit, már arra gondoltam, hogy kirúgták. Megnyugodott egy kicsit, utána elkezdett mesélni. Élete legnagyobb baromságát követte el (ő fogalmazott így), mikor az egyik munkatársnőjével megcsalt. Állítása szerint folyamatosan nyomult rá a csaj, mindig ignorálta, de most egyszer mégis beadta a derekát, hátha akkor lenyugszik. Végre olyannal volt, aki jóval kevesebbet keres nála, férfinak érezhette magát. Utána nagyon megbánta, nem is bírta magában tartani sokáig. Most döbbent rá, hogy mennyire szeret, sosem akar elveszíteni, de sokkal jobban érezné magát a bőrében, ha többet keresne nálam. A kereseti különbséget leszámítva nagyon jó a kapcsolatunk, de ezt a mostani megcsalást nem lesz egyszerű feldolgoznom. Mindenképp szeretnék valami megoldást találni a helyzetre, de nem a szakítást.
2023. okt. 13. 10:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok és kiváncsi vagyok hogy mi lett a vége?
szept. 4. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!