Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angel369 kérdése:
Szerintetek fog még jelentkezni?
Figyelt kérdés
Én szakítottam a most 27 éves exemmel, mert távkapcsolatban voltunk 14 hónapig, csupán 1 hónapig volt itt velem, majd elment. Nagyon szerettük egymást, de én nem bírtam a távkapcsolatot és ezért vetettem véget. Ez történt 2 hónapja, utána megbántam és könyörögtem neki, hogy fogadjon vissza, de ő azt mondta kb. 2 hétre rá, hogy már van másik barátnője, viszont még így is hívott, hogy érdeklődjön irántam, de mindvégig mondta, hogy nem szeret már, hanem mást szeret. És én elkezdtem egy másik fiú után keresni, ami elég rossz ötlet volt, de nem bírom az egyedüllétet. És azon a napon amikor találkoztunk az új fiúval, írt az exem amiből teljesen az jött le, hogy vissza akarna jönni. Akkor megint jött újra a könyörgés, de ő mégis elutasított. Én meg mivel elutasított, másnap találkoztam a másik sráccal, erre amikor vele voltam el kezdett hivogatni és azt írta, ha nem veszem fel, örökre elfelejthetem. Én felvettem, de mondtam, hogy nem tudok beszélni vele, mert mással vagyok, akkor pedig letette és letiltott. Aztán még kb. 1 órát vitatkoztunk email-ben, hogy én hogy mertem mással találkozni, meg így már halott vagyok a számára és hogy csak akkor beszélhetünk, ha ő is lehet valakivel. De én úgy tudtam, hogy van, hiszen nekem ezt mondta. De ő erre:hogy nem tudok én semmiről, ami igaz is, mert nem számol be semmiről. Most le vagyok tiltva mindenhonnan és az emailekre sem válaszol. Szerintetek mennyire megbízható? Fog írni még valaha? Csak, mert már a szakításunkkor mondta, hogy nem akar velem lenni és mégis közeledett..én meg kb. belerokkanok ebbe, hogy nem akar és utána mégis, utána mégsem. Mondjuk most azt írta, hogy soha többet nem, de én meg borzasztóan szeretném.. csak annyira megbízhatatlan, félnaponta változtatja a döntését. Amikor írt, én őszintén megmondtam neki, hogy itt van ez a másik srác, de én mégis vele lennék, csak mivel ugye nemet mondott..19Ljúl. 8. 10:47
1/4 anonim válasza:
Úgy szórakozik veled, ahogy akar. Ezen mit akarsz visszakapni? Csak szívat. Nem esik le?
2/4 anonim válasza:
Nekem az jön le, hogy b tervnek tart téged.
3/4 anonim válasza:
Azt akarja, hogy ne legyél másé, de elmondom, hogy neki sem kellesz. Ez egy igazi kancsó, ne állj vele szóba, ha jót akarsz magadnak.
4/4 anonim válasza:
"És én elkezdtem egy másik fiú után keresni, ami elég rossz ötlet volt, de nem bírom az egyedüllétet."
Kapcsolatfüggő vagy. Inkább pszichológushoz fordulj pasizás helyett, ha van emberi méltóságod mindkettő fiút örökre elfelejted. Ha nincs akkor szenvedj valamelyik mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!