Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszatérhet a vonzalmam iránta?
Figyelt kérdés
Ha megszűnt a szexuális vonzalmam a barátom iránt teljesen, 3 év után, pedig nagyon jó volt a szex pár évig, de elmúlt mert elég sokat tévedett.
Csak azt szeretném tudni, hogy visszatérhet a vonzalmam iránta, HA változtat a viselkedésén? (most nem térnék ki, hogy min, mert nem az a lényeg)
Engem az érdekel, ha valakivel fordult elő, hogy visszatért a nemi vágya a partnere iránt miután elmúlt?
Mert ez valami érzelmi blokk lehet, tehát fel is oldódhat lehet.
Eleinte csak kevésbé kívántam de a szex még jó volt és élveztem, de aztán már nem tudtam elélvezni sem sehogysem végül már nem is nedvesedtem.
Iszonyú kellemetlen lett az egész helyzet.
tegnap 18:37
1/3 A kérdező kommentje:
Persze ő kész jóvátenni amit lehet
tegnap 18:38
2/3 anonim válasza:
Volt ilyen,igen. Amint megjavult a kapcsolat,a szex is újra rendben volt. Ha nem vagyok rendben lelkileg,akkor nem is vágyom szexre olyan emberrel meg pláne nem,aki miatt ez van,szerintem ez természetes. Idő kell hozzá,de helyre lehet hozni,ha mindketten úgy akarjátok
3/3 A kérdező kommentje:
Hát megcsalt es lassan már egy éve szakítottunk
tegnap 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!